Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myśląąąąca

Co myślicie o tej sytuacji? Fcet nagle zerwał kontakt, mało tego...

Polecane posty

Gość myśląąąąca

kilka razy był dostepny na komunikatorze wtedy co ja i uciekl.. do tej pory wszystko bylo ok, widzialam sie z nim w piatek i od tamtej pory cisza...

Gość myśląąąąca
a ty spieprzaj stad. jak zwykle rzeczowy i pomocny jestes :O

Gość Master2_prawdziwy
Napisałaś tyle co nic. Nie ma ani słowa o całej otoczce tego. Nie wiemy, czy coś między wami było lub wg. którejś strony - miało być. itp. Bez tego można powiedzieć, że mógł być to tylko przypadek.

Gość chłopaczek uważa, że
nie zasługujesz nawet aby ci powiedzieć "cześć jak czapka" :D nie chce mu się wyjasniać ze nie ma zamiaru kontynuowac znajomości, poszedł na łatwiznę, nie szkoda ci czasu na myslenie o tym ? mogłabyś teraz zając się czymś przyjemniejszym z innym, przecież chętnych chłopów jest na pęczki

Gość Master2_prawdziwy
to forum jest nie samowite! jeden przygłup pojawia się za drugim!

Gość madziorraaa
z pewnością nie zależy mu na tobie Mniej trochę honoru i godności i weź z niego przykład. O faceta nie nalezy walczyć, to facet ma walczyć o kobietę. Wtedy tylko potrafi ją docenić. :D Dla mnie to żenująca sytuacja jak kobieta bardziej się stara niż facet. Unika cię, nie szuka kontaktu = nie jest zainteresowany

Gość Master2_prawdziwy
a może unika z innego powodu ? - ludzie , myślcie czasami. Autorka tak naprawdę nie wiele napisała, a Wy z góry już wszystko wiecie.

Gość myśląąąca
nie pisalam za wiele bo nie wiedzialam czy ktos bedzie chetny mi pomoc.... bo nie wiem czy mam do neigo napisac i zapytac co sie stalo... czuje sie jak idiotka powiem szczerze.... do tej pory wszystko bylo ok, mielismy sporadyczny kontakt ale w sumie mi to nie przeszkadzalo. az nagle przestal sie odzywac i mnie unika.. znam go miesiac.

Gość madziorraaa
Master, puknij się od piątku cisza. Jaki może być inny powód? :D :D Może się zastanawia :D albo może zagiął parol na kogoś innego? :D To jedyne słuszne wytłumaczenie. Nie łudź sie kobieto! On nie jest tego wart!

Gość myśląąąca
co bylo miedzy nami.. w sumie poznalam go na imprezie, na takiej prawdziwej randce bylismy chyba raz... a tak to czesto na imprezach sie widzielismy, spal u mnie.... w sumie nic sobie nie obiecywalam ale tak nagle mnie olał ze jest mi z tym zle...

Gość Master2_prawdziwy
Nie niszcz jamniczka bo jamniczek ma kiszkę stolcową :)

Gość myśląąąca
nie, raz spal u mnie, seksu nie bylo, ale mnuiejsza o to ja sie nie zakochalam. pewnie w jego wieku to zachowanie jest normalne...

Gość myśląąąąąca
juz nikt nic nie napisze.... ?

Gość zamknij temat tego gościa
nie jest zainteresowany

Gość shafdaskfd
ja bym zadzwoniła z pytaniem, czy wszystko ok żadnych wyrzutów, czy niewygodnych pytań, tylko, że w sensie, że dzwonisz, bo się ciut martwisz może odbierze, może nie, odpowie, albo będzie kręcił - sama zobaczysz

myśląąąąąca juz nikt nic nie napisze.... ? no kto jeszcze tak ma :D kto by chcial gadac z bez mózgiem :D

Gość myśląąąąąca
z tym ze mnie olal :O

droga autorko to jest typowa taktyka niezainteresowanego faceta. przestało mu się podobać, być może nie dostał tego, na co liczył, być może poznał ciekawszą, więc wziął nogi za pas. nie spodziewaj się, że mężczyźni będą kulturalnie kończyć znajomość, w gruncie rzeczy niewielu jest takich, którzy mają jaja to zrobić, nawet wśród tych tzw. normalnych. oni się po prostu albo boją, nie wiem czego, może jakichś scen, płaczu, wyrzutów albo tak jest im wygodniej. tacy już są. zapamiętaj to sobie i przestań tracić czas i energię na analizowanie każdej pierdoły związanej z facetem. życie to coś więcej niż faceci na litość boską

Gość zxczxczxc
z podród miliona mozliwosci z jakich zszedł z komunikatora ty wybrałas tez, ze ucieka przed Toba;) a moze np mu net padł? tobie sie nigdy nie zdarza?

Gość myśląąąąąca
4 razy w ciagu jednego dnia o roznych porach....? to chyba nie przypadek...

Gość zadna_wiedzy
zacznij w końcu mysleć

to masz zajęcie na reszte dania a może i tygodnia :) kobiety uwielbiają sobie zadawac takie rozkminy uwielbiają stwarzać sobie sztuczne problemy które pielegnują tygodniami,miesiacami baaa nawet latami

dniami* zadna_wiedzy zacznij w końcu mysleć" nie oczekujmy cudów :D

Gość myśląąąąąca
regres, jestes zwyklym trollem jestes z siebie dumny? jestes arogancki i nigdy nie potrafisz udowodnic swojej racji, bo nie przedstawiasz zandych argumentow, po prostu obrazasz.

bo nie przedstawiasz zandych argumentow," buhahahahahah i kto to mówi no twoje argumenty powalają :)

Gość myśląąąąąca
yy ale o czym ty mowisz? co ja niby mam argumentowac? ja tylko zadalam pytanie, głąbie :O typowy atak gdy zabraknie argumentow :O