Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 90snikersiek90

Ile przytyłyście w ciąży ? i co trzeba zabrac do szpitala

Polecane posty

Gość 90snikersiek90

Czescdziewczyny chcialabym wiedziec ile przytylyscie w ciazy ? oraz co trzeba zabrac ze soba do szpitala ? Czekam na wasze odpowiedzie; ]pozdraiwam

Gość leonaska
przytyłam 11 kg do szpitala weź: -dwa ręczniki, mydło, szampon -wodę mineralną niegazowaną -2 koszule, szlafrok -skarpetki, majtki poporodowe -pieluszki, chusteczki czyszczące, smoczek, body, śpiochy -aparat fotograficzny(jeżeli chcesz utrwalić pierwsze chwile swojego maleństwa)

25 kg dokumenty, koszule z guzikami dobre do karmienia, mydło/jakiś żel dla siebie, ubranka na wyjście dla dziecka, wodę dla siebie i co ważne laktator, ja miałam nawał już w 2 dobie no chyba że nie zamierzasz karmić

Gość martwiąca się mama
ja przytyłam 16kg

Gość małpiszon13
10 kg i 9 kg Nie zapomnij o podpaskach :D

Schudlam 7 kg a potem przytyłam 8 kg :classic_cool: Do szpitala weź to co Ci leonaska napisała. Nie zapomnij o dokumentach, karcie ciąży. Przyda się też mp3, gazet czy książki by się nie nudzić

Gość niuniek12345
musisz się dowiedzieć co trzeba zabrać do szpitala, w którym zamierzasz rodzić, ponieważ każdy szpital ma inne wymagania.

Gość leonaska
i dokument potwierdzający Twoje ubezpiecznie, ale to w ciągu 7 dni można donieść