Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skonsternowana

Mam profil randkowy , być może wy równiez gdzieś macie

Polecane posty

Gość skonsternowana

Co jest w tym najgorsze przyciągam zawsze facetów, którzy mają maksymalnie średnie lub policealne wykształcenie. Nic z tego nie rozumiem. Opis jest przemyslany, nastawiony na to, żeby wyłowić perełkę, zawiły i wymaga przemyśleń do odpowiedniej interpretacji. Zamiast przyciągać perełki piszą faceci, którzy kompletnie do mnie nie pasują. Nie potrafią zbudować nawet zdania wspolrzednie zlozonego, tylko suche: cześć. Czy mam aż tak głupi wyraz twarzy czy czego to wina? :O

Gość profilowa
Ja mam takie same odczucia.

Gość skonsternowana
To jest szok dla mnie. Nie strasze wyglądem.

Gość skonsternowana
Czy to może chodzić o to, że inteligentni faceci obawiają się nieco inteligentnych kobiet, zawsze jednak wolą, kiedy jest nieco głupsza niż oni sami, a pozostali nie mają skrupułow i obaw, bo co im szkodzi?

Gość Sympatyczna Wanda
Haha :D ja mam to samo. Wykształcenie podyplomowe, słucham niszowej muzyki, oglądam też dobre filmy, wiele zainteresowań. A piszą do mnie ci po zawodówce !!! ze średnim albo z wyższym, tylko chyba te studia kończyli w Pcimiu Dolnym, ponieważ nie umieją napisać normalnie zdania :o Porażka :D

Gość skonsternowana
Ale wiem, że są tam osoby, które potrafią się wysławiać, mają jakieś specyficzne wyksztalcenie i są ciekawe, to one akurat do mnie nie piszą :O

Gość Sympatyczna Wanda
Tak są i z 2 takimi się spotkałam :D i wiesz co? Nieźle kłamią w tych profilach :D jeden napisał,że słucha ambientu, punka etc. i co? Nie potrafił wymienić czego tak konkretnie słucha, jakich zespołów :D Jeden, że zna francuski, no to ja do niego po francusku :classic_cool: , a on, że już zapomniał,bo dawno się uczył :D To po chooy pisze, że zna ten język? Sami ściemniacze !!!

Gość skonsternowana
Pisze, że jest dyrektorem, nie ma dzieci, a mieszka z rodzina :D

Gość Sympatyczna Wanda
Ja miałam lepiej :D lekarz i wynajmował pokój :D ale na szczęście nie spotkałam się z nim :classic_cool:

Gość skonsternowana
żal. wiedziałam, że tak będzie, ale pomyslalam, może chociaż jeden sie trafi, tak normalnie wyglądał...

Gość jap........
zawsze trafia swój na swego,bo jak czytam co piszecie to stwierdzam,że obie jesteście popierdolone

a czy wykształcenie jest najważniejsze, piszesz tylko do tych co mają w profilu wyższe lub podyplomowe?? wiesz co znam osobe z podyplomówką która zastanawia sie przez jakie H pisze się Hiszpania i 10% z 1000 liczy na kalkulatorze, czego przeciwieństwem jest grono osób, które skończyło edukację na maturce :)

Gość skonsternowana
chyba to logiczne, że skoro ja sie pofatygowalam, zeby miec to ktos tez musi. Proste nie?

Gość skonsternowana
poza tym ulzylo mi, bo wreszcie zaczeli sie interesowac ci z wyzszym i tacy, ktorzy potrafia budowac zdania wspolrzednie zlozone :D Juz jakies postepy

Gość skonsternowana
do jap........: wlasnie ty jestes tym przypadkiem, ktory zachowuje sie jak te osoby na portalach piszace lakoniczne dwa slowa pt hej, hej. Wlasnie problem w tym, ze nie trafia swoj na swego, bo nie maja WYZSZEGO. naucz sie czytac ze zrozumieniem, bo doprowadzasz mnie do zawrotów głowy :O