Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulina załamana:(

Znowu powiekszone wargi po labioplastyce!!!!Pomocy:(

Polecane posty

Hej ludzie. W lipcu poddałam sie labioplastyc.tzn, zmniejszeniu warg sromowych wewnetrznych. Normalne chirurgicznie- nie laserem. Wszystko było fajnie, ale od jakiegos miesiaza widze ze wargi znowu staja sie wystajace!!!! Jak to jest mozliwe. Jestem załamana! Tyle czasu odkładałam te 3.300zł by sie pozbyc ich. Cierpienie bol, i znowu to samo! Jak to mozliwe??! Wszedzie sie pisze ze to dozywotni efekt. Wiec dlaczego mi znowu sie powiekszaja?? Jestem załamana :( :( :( Czy ma ktos takie doswiadczenia??

Siedze i rycze jak pojebana :( tyle czasu odkładałam te pieniadze. Tak bardzo sie cieszyłam, a tu znowu to samo :( dlaczego one znowu sie powiekszaja...?! Naprawde nikt nie słyszał o takim przypadku??! Ja chyba oszałeje, dla mnie to tragedia!!! ;(

Gość no pytanie
zgłoś to tam dzie robiłaś zabieg :) i nie przejmuj sie tak tym daj na luz rozumiem cie ból pieniądze ale facet nawet nie zauważy tego

Byłąm u lekarza. Powiedział ze on zrobił co do niego nalezało. A jak mi sie "wydaje" ze znowu cos nie tak, to mam zrobic badania. Pytałam jakie a on "no, sam nie wiem" Jestem załamana, wmawiałąm sobie ze mi sie wydaje. Ale dzis sparwdziłam i naprawde sie powiekszają! Mam juz dosc :( nie wiem co mam zrobic.

Gość a może ci się bardzo chce sexu
i dlatego sa bardziej ukrwione i powiększone

Nie... Wy sobie jaja ze mnie robicie a dla mnie to naprawde koszmar. Odechciewa mi sie zyc przez to. Mam juz tego dosc, tyle czasu cieszyłam sie jak głupia, i jak zawsze dostałam od zycia kopa w tyłek

Gość nljbvlhyof
i pewnie nawet zaden facet nie zdazyl ich zobaczyc? przykre

:( A miałam taką ładną cipeczkę.

Spierdalaj debilny podszywie!

Czy to forum to wylegarnia gimgowna?! liczylam na pomoc, a sa tu sami masturbanci i idioci. Dla mnie to naprawde problem- jezeli was to bawi to prosze napierdalajcie sie dowoli,

Gość Szymuś
Won !!!

Gość Szymuś
A Ty "nawet pewnie" nie wyciągnęłaś sensownych wniosków, z tego co powiedział Ci lekarz.

Gość oj paulina ja cie rozumiem
ja mialem usuwana kilka miesiecy temu ginekomastie (przerost sutka u faceta) polaczona z liposukcja ;/ oczywiscie lekarz przed zabiegiem byl jak owieczka ... po zabiegu mam teraz takie dolki kolo sutkow ;/ lekarz mowi bym jeszcze poczekal bo sie to "wyrobi" i zaleca wizyty u masazysty, bylem juz z 10 razy i nadal sa ;/ lekarz oczywiscie nie widzi problemu ... a ja kase na masazyste trace ;/ na sam zabieg ginekomastii wydalem tysiakow, na masaze juz z tysiaka wpakowalem ;/ daje jeszcze miesiac i ide z ryjem do tego gnoja bo widze ze na korytarzu kliniki zaczyna mnie unikac!

Gość Szymuś
Skoro jesteś tak święcie przekonana co do MOICH seksualnych doświadczeń, co po kilku słowach napisanych przeze mnie tutaj, to nie lada wyczyn, nie jesteś w stanie sobie odpowiedzieć na pytanie co masz począć ze SWOIMI odrastającymi wargami. Jeśli dla lekarza, Twój przypadek to egzotyka, to skąd ludzie próbujący zabić nudę tutaj, mają wiedzieć ? Lekarz nie wie, a Ty chcesz się tutaj dowiedzieć ?

a może te twoje wargi sa jak włosy: im częściej się tnie tym gęstsze i dłuższe odrastają? :D :D

Gość nopytanie
Paulina nie przywiązuj uwagi zbytniej do tej szarej społeczności powiem ci cos nie warto miec kompleksów z powodu wystajacych warg wiesz co ci powiem ze takie wieksze wargi sa prześliczne wiec nie miej kompleksów bo na pewno jest tam u cb bardzo łądnie

Odechciewa mi sie zyc gdy was czytam :(

Gość tobie Paulino potrzebny jest
lekarz psychiatra, a nie lekarz- chirurg. Taka jest smutna prawda.

Gość nopytanie
dobrze kolega wyżej przecież facet nawet nie zauważy :) daj na luz mała

Gość pytacz pospolity
to forum erotyczne a nie medyczne Czy info o tzipie, która nie wygląda jak powinna to topic erotyczny? Dalej jazda na forum " zdrowie",a nie - tutaj porządnym masturbantom psujesz krew :)

Jasne psychiatra. Kazdego wkurwiłby fakt, ze wiekszosc kobiet, poprostu ma ładna cipke nic im nie wystaje, poprostu takie mają bez zadnego problemu . Ja Przy kazdym seksie czułam zażenowanie wstyd. Nie mogłam przez to cieszyc sie bliskościa. Długi czas zbierałam na tą pieprzona labioplastyke. I jak ktos tam pisze ze to takie nic- myli sie, bo to było jak piekło! 3godz trwała operacja. Pozniej lezałam jak kloda z cewnikiem, po czym wymiotowałam cała noc. Opuchlizna, krwawienie, byly okrepne. Kolejne 2tyg spedziłam w domu w łózku. I cały czas ta wkurwiająca mysl, ze inne poprostu mają normalny wyglad waginy- a ja musze do niego dochodzic w tak bolesny sposób. Wiec, nie wiem dlaczego dziwi was to ze teraz jest to dla mnie tragedia. Nie przeszło mi to nawet przez mysl, ze one moga sie powiekszac po tej labioplastyce. Jestem załamana, nie potrafie sie z tym pogodzic, ze znowu bedzie to samo

Gość Elwira-175cm.
To nie jest obrzezanie klaunie:) A było jej po to by czuć się atrakcyjnie, jak napisała.

Gość no i po co ci bylo
No i po co sie podszywasz? A jak to inaczej mozna nazwac jak nie obrzezanie!! Pokarz fotke to zobaczymy czy w ogole bylas na zabiegu

Gość Elwira-175cm.
Nie byłam :) Ale stawiam na prolebym hormonalne.

wiesz...... co za problem masz ...... lekarz postawił ci źle diagnozę. to nie jest u ciebie problem przerośniętych warg sromowych a problem z główką Tak... ty powinnaś się leczyć psychiatrycznie a nie labioplastycznie Każda kobieta ma wargi wewnętrzne różnej wielkości i taka jest biologia tak jak jeden facet ma penisa grubego i krótkiego, a inny cienkiego i długiego a jeszcze inny długiego i grubego itd i co z tego.... kobiety na to najmniej zwracają uwagę a na to czy ten facet jej się podoba i rajcuje seksualnie U większości kobiet wargi wewnętrzne zawsze wystają z zewnętrznych Nie było by z tym problemu jak kobiety się nie goliły Obecnie moda i komercja medyczna spowodowała że zaczęto na to zwracać uwagę Chłopcy w okresie dojrzewania oglądając cipki kobiet zaczęli nabierać obrzydzenia do tych innych niź widzieli podczas zabaw w "doktora" a szczególnie ci o inklinacjach pedofilskich Komercja medyczna podchwyciła to i zaczął się dodatkowy biznes a ty dałaś się na to nabrać

Tak wiec kazda kobieta ktora poprawia biust, nos powinna leczyc sie psychiatrycznie :O Jestescie wredni, sprawia wam radosc jak mozecie kogos obrazic, ponad 20 wypowiedzi i tylko w 1 ktos napisał ze moze problem powiekszania to hormony, cala reszta napisana tylko po to by mnie obrazic. A poziom hormonow -prawidłowy, wiec nie o to chodzi.

Gość pytacz pospolity
nie jest to forum "zdrowie kobiety" a forum erotyczne. Miej to na uwadze i nie wymagaj poważnego traktowania. Idź na forum zdrowotne - tam się nad Tobą pochylą