Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama małego skarbeczka

co teraz robia wasze dzieci drogie mamusie

Polecane posty

jak wy siedzicie na kafeterii?

Gość Kiwi mnie ozywi
moj synek śpi :)

Gość patryszja:)
teraz? spi:D nie wiem co innego moze robic dziecko o tej porze:D w ciagu dnia siedze na kafe bo jestem w pracy:D

Gość tea mea
moje siedzi z tatą i oglądają TV, tzn, tato ogląda, a mała powoli układa się do snu

mój zjadł obiad i poszedł spać o 17 i będzie spał do rana - od kilku tygodni nie śpi w dzień i co kilka dni ucina sobie taki maraton :D

Gość Kiwi mnie ozywi
ale Ci dobrze :D hehe

grejs mojej koleżanki córeczka tak śpi. od 18 do 7 rano. ona to ma dopiero wolne wieczory:)

grejs a w jakim wieku masz dziecko>?

Ja właśnie swoim dałam buziaka i mają już spać a wcześniej miały 30 min. na zabawę w swoim pokoju po myciu.

Gość tea mea
ale masz fajnie grejs keli. Moje dziecko ma 2 lata, chodzi spać ok. 20:30, wstaje ok. 6:30, a w dzień śpi ok. godziny i to nie zawsze...

Gość blogowa mamusia z onetu
grejs to masz zajebiście:D moje dziecie jak nie spało w dzien to padało o 18 i wstawało wyspane o 24 :)

a moja na odwrót :) chodzi do złobka gdzie jest drzemka - która w zasadzie chyba jest jej nie potrzebna , bo potem wieczorem nie chce jej się spać - wiec siedzi i oglada bajkę . Wole żeby posiedziała , moze sie przed snem wyciszy .

Gość mamamamamamammamama synka
moj synek tez czasami ma takie fazy jak synek grejs keli :D i tez ma 2 i pol roku :D:D przewaznie jesli wstanie wczesnie rano, np w weekend ( bo w tygodniu spia w przedszkolu) to potrafi pasc na drzemke o 17, przebudzic sie o 20 na mleko bo ciagle wieczorem pije, odwoci sie na drugi bok i spi dalej :D a teraz wlasnie spija mleczko, zaraz idziemy spac :D

Gość mamamamamamammamama synka
Teneryfa przy bajcie sie corcia nie wyciszy, a probowalas puszczac jej np jakies filmy o zwierzetach czy cus? my od miesiaca nie ogladamy tv ani bajek, jedynie programy na national geographic, i zauwazylam , ze synek jest duuzo spokojniejszy wieczorem i nie ma problemow z zasnieciem :)

spać to lubi ale ma to po mnie. jeszcze kilka miesięcy temu to zawsze spaliśmy razem do 10 a on potem jeszcze w ciągu dnia 3 godziny :)

Gość egzotyczna22
moja 7 miesięczna córeczka właśnie zasypia. no i prześpi do rana do 8,9 a nawet do 10

Gość Mój ma podnosi ciśnienie
Stoi obok mnie i obrażony nie wiem za co wygania mnie z pokoju.W kółko powtarza Idz sobie!!!Do mąża też nie chce pójść!

Gość mamamam27
mój roczniak śpi - tak od 19 do 7

olivka je zupke przy stole i oglada z mama na wspolnej :P emilka z laura turlaja sie na dywanie :D

Klocki układa, zaraz idziemy spać, tzn córka idzie spać :) Grej wypas masz, moja spi w dzień 3 h , jak się skończą drzemki w dzień to mam nadzieję ze bedzie szła spac o wiele wcześniej

Próbuje inne programy , ale nie idzie na to . Najgorsze jest to że jak już oglada bajkę to jedna i tę samą , czyli tom i jerry , nie chce ani mini mini ani cebebies a tam wieczorem leci dobranocny ogrod z taką spokojnieszą muzyką i na koniec te postacie z bajki kłądą sie do łóżeczek . Musze się za to wziąć :)

Gość mąż z synkiem oglądają
bajki "Sąsiadów';)

Mniej wiecej do wakacji , czyli kiedy miała 2,5 roczku , chodziła spać książkowo , bez szemrania , o 20-stej już spała . A wakacje poczuła wiatr w żaglach i się zaczeło :)

Gość jagodowe ciosto z kremem o
uwaga uwaga zaraz sie jagoda wypowie:D

teneryffa moje też mają takie okresy, gdzie nie chcą spać, dlatego wprowadziłam zasadę, że po dobranocce jest półgodziny na zabawe (bo jak dwie razem idą spać i się nie wybawią to harcują z 1,5 godziny) a o 20 idę przeczytać bajkę i nie ma zmiłuj mają leżeć w łóżkach. Często próbują przeciągnąć moment spania (chcą siku, wodę, coś tam itp.) ale ja gonie i mają leżeć.