Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zawstydzona_napalona

Erotyczny wieczor z sasiadem. Wypada?

Polecane posty

Od roku jestem wolna, bardzo brakuje mi sexu, dotyku mezczyzny. Podemna mieszka sasiad, wolny, przystojny i wyraznie chetny. Wpada czasem na kawe pogadac, mam wrazenie, ze oczekuje czegos wiecej. Przed chwila napisal mi smsa z zapytaniem czy mam ochote na mily wieczor w jego towarzystwie bo slyszy , ze nie spie (stare budownictwo, wiadomo, wszystko slychac). Jak myslicie czy on mi proponuje sex?

Mysle, ze on chce zatanczyc Tobie kankana! ;) Oj no pewnie - ubierz sie skapo, w momencie, gdy przekroczysz prog jego mieszkania przyprze Cie do sciany swoim cialem, i od razu cos poczujesz. Nastepnie jego dlonie beda wedrowaly po Twoim ciele, dotykajac je, glaszczac i pieszczac. Pozniej wsadzi swoja dlon miedzy Twoje nogi i bedzie muskal Twoja cipke, a co bedzie pozniej to mozna sie pewnie domyslic.

napisalam,ze tak. Ciekawe co dopisze, denerwuje sie:D

DeMorai zacznij pisac harlekiny :D

sram mordą

a moze on nie chce sexu tylko pogadac poprostu?

Gość ggjj
odpisal???

Gość ggjj
masz na imie Agata ?

Gość ggjj
20 min bedzie szedl do dklepu kolo domu ??noc was zastanie. Do pracy nie chodzicie ?

Gość ggjj
to nie kumam !za 20 min ma byc u ciebie a ty na kafe :O

Gość Zawstydzona_napalona.
Dodam,że jest On neoszamanem i zaproponował mi wieczór kumulacji energii kosmicznej.Będziemy ja najpierw wychwytywać a potem o rytualnie będzie ja "powstrzymywał"przed ulotnieniem się przy użycia Buzdyganu kierowanego we wszelkie potencjalne miejsca którymi energia kosmicznej świadomości może uchodzić.Chodzi o to by tę energie odpowiednio skompresować przez odpowiednia "upychanie":):) 👄

Gość neo-shaman
00:05 [zgłoś do usunięcia] Zawstydzona_napalona moja rada.Mało gadaj.Dużo rób a wyjdziesz z tego:classic_cool:

Gość .Zawstydzona_napalona.
Nie wiem co tu się dzieje.Odeszłam tylko na chwilkę by przed spotkaniem [tak jak nakazał mi sąsiad]dobrze podgrzać pomieszczenie wentylatorem a także nasmarować się specjalnymi olejkami a tu już ktoś zabezpieczył mój nick i jakieś głupoty pod ma nieobecności wypisuję.:)

Gość Jolka a pamiętasz
Ha ha ha wydało się.Czarny nick to nie autorka.Jeszcze kłamie.Ha ha :classic_cool:

Gość Zawstydzona__napalona
Lecę kochani bo za chwilę będzie Mój długo wyczekiwany Gość:) Pozdrawiam też tę kłamczuszkę co mi nicka zaczerniła.Ps kiedyś spotkasz Swego prawdziwego Szamana i będziesz szczęśliwa i nie będziesz już musiała tu siedzieć na kaffe pół doby z przerwą na mniej lub bardziej wykwintne posiłki z biedronki:)Pa pa tki Kochane Moje-Pa pa tki:)❤️