Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on nie wie co robic ....

czy pierścionek zaręczynowy za 450 zł jest nieodpowiedni?

Polecane posty

Witam, mam 24 lata, chcę oświadczyć się mojej dziewczynie. znalazałem piękny pierścionek za 450 zł. tylko pytanie czy to nie jest za mała kwota? wszyscy moi koledzy mówią, że ta cena jest ok, jednak wczesniej czytałem tu wpisy mowiace ze powinienem wydać parę tysięcy. zamiast wydac paru tysiecy, wole oswiadczyc sie w oryginalny i niezapomniny sposób, z drugiej jednak strony obawiam się, ze to moze byc za malo i ze mojej dziewczynie bedzie przykro:(

Gość asfasfasf
Jak jej będzie przykro to znaczy że leci na kasę!!

Gość aha ii ach
nie ma czegoś takiego jak nieodpowiednia kwota, może być tylko nieodpowiedni pierścionek albo nieodpowiedni mężczyzna

pewnie ze moze byc, cena nie powinna grac wiekszej roli, no chyba ze trafila ci sie materialistka ktora z ciekawosci bedzie przeszukiwac internet by znalesc cene pierscionka

Gość babskim zdaniem
jeśli nie zarabiasz dużo, to może być. To ma być dowód twojej miłości do narzeczonej ale z drugiej strony nie byle co. może daj foto tego pierścionka

ona nie jest materialistką!! ale chodzi mi o to, czy wam nie byłoby przykro gdybyscie dowiezialy sie ze za pierscionek dalem 450 zl. niedawno byl tu temat, ze trzeba dac pierscionek za trzykrotnosc swojej pensji:o

Gość asfasfasf
on nie wie co robic .... ona nie jest materialistką!! ale chodzi mi o to, czy wam nie byłoby przykro gdybyscie dowiezialy sie ze za pierscionek dalem 450 zl. niedawno byl tu temat, ze trzeba dac pierscionek za trzykrotnosc swojej pensji Tak tutaj piszą zidiociałem córeczki bogatych tatusiów, albo ryczące 40 co mają w domu 2 koty i nie mają się do kogo przytulić.

dostałam pierscionek za 300 zl sama go wybralam , bierzmy pod uwage zarobki facetow. Wiem ile kosztuje moj pierscionek i wcale mojego juz meza mmniej nie kocham ;)

moj tez byl taki, i rowniez wybieralam go sama, poprzedni byl drozszy ale za duzy, a mi sie nie chcialo czekac na zmiejszanie :P wiec wybralam taki za ponad 200 stowki bo akurat mi sie spodobal i gdzies mam ze mi ktos powie ze tandeta czy za tani

ja dostałam taki z brylantem, za ok 1200zł chyba. ale jakby mi nie powiedział, że jest tam brylant (bo to chyba była dla niego sprawa honorowa), to nawet bym tego nie rozróżniła. liczy się chyba gest i intencje niż wartość.

Gość juja1000
ja dostalam za 500 zl i jest najpiekniejszy na swiecie :) Liczy się gest i to, że ją kochasz. Dodam, że mojego faceta stać na drozszy, ale sama mu kiedys mowilam ze bez sensu wydawac 2 tys na pierscionek ktory jest dla mnie symbolem i pamiatką a nie kartą przetargową. Kup taki, jaki przypadnie jej do gustu i powodzenia :)!