Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DLA DZIECI

CZY ŚMIESZĄ WAS NIEKTÓRE ZABAWKI

Polecane posty

Gość DLA DZIECI

DLA DZIECI?

Gość hahahahahah
ty mnie smieszysz szmato

Gość DLA DZIECI
MAM NADZIEJĘ ŻE NIE JESTEŚ MATKĄ Z TAKIM SŁOWNICTWEM, BO ŻAL BYŁOBY DZIECKA-KOLEJNE NA STRATY BY POSZŁO-NA ZMARNOWANIE.

Gość DLA DZIECI
OK UDAJMY ŻE TEGO ZERA TUTAJ NIE MA I SIĘ NIE WPISAŁO. A jak pod zmienionym pomarańczowym kolorem wpisze się po raz kolejny to nie czytajmy,potraktujmy jak powietrze.

W jaki sposob Cie one smiesza?bo watek nie do konca jasny...mozna podejsc do tego z ironia,badz wspomniec o zabawkach ktorymi dorosli sami by sie chetnie pobawili,wiec?

Gość DLA DZIECI
No np. wyobraź sobie 60cm barbie która świeci kolczykami i gra utwór ,,I'm a Barbie Girl' nie wiem ale mnie to śmieszy)))))))))

Gość DLA DZIECI
Tamiła ha ha gdzie to kupiłaś??? super:D

Na allegro :D Synek ma go już pół roku jakoś a zawsze jak go właczy to się uśmieje :D Mnie już wkurzać zaczyna i irytować ten śmiech, no ale cóż :D Tylko trzeba zwracać uwagę na allegro, bo niektóre tylko się śmieją, nie potrafią np przewrócić się i wstać. I on się różnie śmieje i różnie przewraca, nie zawsze tak samo :D

Gość DLA DZIECI
Ta barbie to poprostu śmieszna nie dość że wypacykowana jasne blond włosy z różowymi pasemkami wielka to jeszcze świeci i gra ,,I'm a Barbie Girl'

Gość DLA DZIECI
Super poszukam a ile ma kosztować żeby się przewracał?

Kurcze, czasem są nowe ale za ok 200 - 250 zł :( Ja kupiłam używany z miasta obok mojego, w stanie idealnym właściwie za 130 zł.

Gość DLA DZIECI
A pod jakim hasłem szukać?

Gość jhliugeliuhdlhlk
I to jest powód, by zakładać trzeci temat o tym samym???? Nikt nie chce gadać i zachwycać się Twoją Barbie! :O Jezu...

Gość brrrbi
Poza tym za 25 zł nie kupisz Barbie. To czym się tak zachwycasz to jakaś badziewna chińska podróba.

Gość DLA DZIECI
No pewnie że tak-ale po co kupować barbie za 200zł? Załadam temat w nadzieji że błyśniesz i powiesz o jakiejś śmiesznej zabawce z którą sie jeszcze nie spotkałam a która nie będzie kosztowała 200zł i będzie śmieszna. Nie wydaję na zabawki tysięcy bo wole je inwestować na rynkach finansowych by móc córce w przyszłości opłacić studia lub kupić jej dom lub poprostu ułatwic życiowy start więc przestań mi mówić jaką barbie ma kupic dziecku bo mnie to bawi,zabawki mają się podobać dziecku a nie jego rodzicom ;P

Gość brrrbi
"Zabawki mają się podobać dziecku, nie jego rodzicom" Zabiłaś mnie!!! I KTO TO MÓWI??? Ktoś kto zakłada TRZY tematy zachwycając się głupim kawałkiem plastiku. :D Fail!

Gość DLA DZIECI
OCH ACH EH ! POSIKAŁAŚ SIĘ JUŻ?

Gość DLA DZIECI
Kobieto !- wyjdź z tego wątku załóż swój własny temat i przestań zawracać głowę swoimi rozterkami!

Gość DLA DZIECI
Czujesz potrzebę tu sterczeć? Naprawde tak się podjarałaś tym że trzy tematy założyłam? A w domu wszyscy zdrowi?

Może nie zabawka ale reakcja dziecka na takiego dużżegoooo osła co biega po pokoju...mój mały był w szoku,że to to za nim idzie, nawet 5latka się bała;)

Gość DLA DZIECI
Jakiego osła?

Nie jest to jakaś firmowa zabawka...taki osioł,kłapouchy,ok metra wysokości, włącza się go pod stopą , chodzi dokoła i coś tam muczy..ale to raczej dzieciaki są zdziwione a doroślli mają ubaw...chyba taka rynkowa zabawka

Gość DLA DZIECI
Dzieci mają zabawe a dorośli ubaw -i o to chodzi!