Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

:) co porabiataa

Polecane posty

Gość az ty
no serio,cały ryj zaspermiony,ty wez ją ogarnij!

Powiem tak.. - nie żebym Cię oceniał człowieku, ale nawet nie czytałem Twoich wszystkich wypowiedzi, już po kilku pierwszych z brzegu widać, że lubujesz się w ubliżaniu ludzi, którzy delikatnie mówiąc - niespecjalnie przypadli Ci do gustu... ale jakie tego sens? oni tacy są i się nie zmienią czy tego chcesz czy nie... mimo Twojego jazgotu oni tu będą, zresztą nie tylko oni... więcej ich tutaj jest... i co? myślisz, że oni się przejmują tym co piszesz? :D mają z Ciebie bekę i jeszcze Cię podburzają a Ty sie tak dajesz naiwniaku :P hahaha

PRAWDA - MOJA KOBIETA WIE JAKI JESTEM W ZYCIU BYM JEJ NIE ZDRADZIL, ALE WIE DOBRZE ZE NIE SZCZEDZE PIEKNYM KOBIETOM KOMPLEMENTOW, CO NIE UMNIEJSZA FAKT ZE MOJA JEST NAJPIEKNIEJSZA

Powiem tak.. - skoro Twoja jest najpiękniejsza to znaczy tyle, że innym musisz gadać że są brzydkie żeby swojej humor poprawić? :D

Dzieki Nox, najlepsze jest to ze gosc mysli ze sie przejmuje tym co pisze :) .. a ja dokladnie tak jak napisal Znaffca mam z tego niezla beke . Ktos inny moglby sie przejac ale ja znam swoja wartosc i niestety nawet jakbys bardzo chcialo to nigdy mi jej nie odbierzesz . SFULSTROWANY BEZCZELNY BEZ MANIER BYDLAK Tyle o Tobie . Fakt . Juz dosyc mam dyskusji z Toba i znizania sie do twego poziomu . Jestes plytki nieszczesliwy. Potrzebujesz specjalisty . Przykre ale prawdziwe . ZEgnam Cie .. znaffca wracamy do siebei ...:>?? o wszystkim i o niczym?