Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monka66

CZY TO CIĄŻA?? BOŻE POMOCY !!

Polecane posty

Gość Monka66

Mam dopiero 17 lat nic nie wiem o sexie jestem dziewica, od miesiaca maa chlopaka przychodzi do mnie lezymy obok sibie ale jeszcze nie uprawialismy sexu, dzisiaj dotknol moje majtki i to wszytsko, boje sie nawet siedziec obok niego...

uwazaj bo od siedzenia obok niego tez mozesz zajsc w ciaze jak plemniki powedruja po łózku do ciebie a ty ich w pore nie zgnieciesz kapciem....

Gość candyjunkie
Jakaś prowokacja ;/

Gość Katrin26
od leżenia nikt jeszcze nie zaszedł w ciąże. Jeżeli chodzi o dotykanie rękoma różnych intymnych części ciała to też nie jest grożne.

Gość ZmęczonaPracą88
nooo od siedzenia obok siebie to sa zazwyczaj blizniaki... bo wtedy 2 ludzi jest blisko i jest 2 dzieci :( niestety wlasnie od siedzenia przy sobie mamy blizniaki. ale tez nie polecam lezec obok siebie bo wtedy podobno sa dzieci tej samej plci razy 3!

Gość Katrin26
Dopuki nie przeżyjecie stosunku seksualnego to nic ci nie grozi.

Gość Katrin26
nie czytaj tych głupot innych.

Gość ZmęczonaPracą88
plemniki tez maja skrzydelka i umieja latac! sa jak duchy i przenikaja przez wszystko. a tak powaznie masz 17 lat i niewiesz skad sie biora dzieci? tylko i wlyacznie od stosunku (i to w dodatku bez zabezpieczenia musi w tobie skonczyc) albo gdy na palcu wlozonym w ciebie znajdzie sie sperma!!!!!