Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wygryw

ale mnie śmieszy ta desperacja wynajmujących mieszkania - wchodzą na kafeterie

Polecane posty

żeby mówić ludziom, że kupno własnego mieszkania na kredyt to przegryw :D co, nikt nie chce wynająć waszych norek? "inwestycja" się nie zwraca?

Gość katasrofa to moje 2 imię
kto wie czy tak wlaśnie nie jest.Ale zaoważylam ,że właśnie wynajmujący pomimo drogich opłat zawsze mają chętnych i niestety zawsze mieć będą. Mieszczkałam kiedys na osiedlu gdzie oplaty były masakryczne.Nie dośc ,że czynsz to jeszcze 5 razy tyle szło do kieszeni wynajmującego.Zeby tego było mało na osiedlu wszsyscy mieli ogrzewanie gazowe.MASAKRA>! Od momentu kiedy zmieniliśmy lokum mieszkalo juz tam ze 3 rodziny.Każdy po 2 miesiącach zwiewał i szukal czegoś tanszego-ale pomimo wszystko zaraz znowu się ktos napatoczył do póki się nie przekonal co i jak!

Gość sdgdsagsadg
no powiedz, jaką można mieć inną motywacje, żeby ludzi tak intensywnie namawiać do wynajmowania? wynajmując zapłaci się tyle samo co bankowi, a różnica jest taka, że mieszkanie po 20 latach wynajmowania nie stanie się ani trochę bardziej nasze...

z tą różnicą, że jak ci się kasa kończy to mówisz najemcy - żegnam i wracasz do mamusi a w wypadku mieszkania na kredyt sprawa zaczyna się komplikować. Poza tym, znam kilka osób spłacających kredyt i niestety ostro przy tym biedujących.