Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no pasaran!!!!

Spodziewacie się dymu na dzisiejszej blokadzie faszystów?

Polecane posty

Gość no pasaran!!!!

znając tych faszyzująco kibolsko sPISkujących gnojków skończy się to bijatyką, ja tam dla pewności zabieram sprzęt żeby mieć przeciw brunatnej zarazie coś mocniejszego niż same słowa

Gość Gabriellllla
Ja idę na marsz jako faszystka. Jestem normalną dziewczyną, po studiach i chcę razem z mężem uczcić fakt, że Polska odzyskała niepodległość. Mam nadzieję,że nie dostanę w zęby od antyfaszystów. :O W zeszłym roku zdarzało się, że bili oni faszystów (czytaj: patriotów).

Wole wspierac faszytów niz pedaułów i kolorowych brudasów. TYle lat zaborów, okupacji, PRLu i Polacy nie moga sie nacieszyc ojczyzna ledwo odzyskana bo jakies wynalacki w turbanach sie gnieżdżą

Gość kolorowy pedziu
A co na to Wojtek Cejrowski? :classic_cool:

Gość ptasiek nastroszony
niedouczeni [po studiach ] rowniez ONR do ktorej to sie odwoluje marsz Narodowcow oraz do Dmowskiego to nie byli faszysci. faszyzm do tej pory w swej klarownej postaci doktrynalnej byl tylko we Włoszech pod rzadami Mussoliniego. lewactwo chce by mylic , kojarzyc narodowcow z faszystami a faszyzm w potocznej bzdurnej nowomowie kojarzyc z nazizmem. to WYMYSL KOMUCHOW. a lenistwo intelektualne nie pozwala poznac jak jest i rozróznić

Gość Kawioretka
Co na to Cejrowski? Już cytuję: :) - Całym sercem i rozumem zachęcam Państwa do wzięcia udziału w tegorocznym Marszu Niepodległości. I nie chodzi o piękną, ale przypadkową przecie, datę - 11.11.11. - z samych jedynek ustawionych po wojskowemu. Chodzi o to co dookoła - mówi Wojciech Cejrowski. Widzę utratę suwerenności. Widzę, że o niepodległość Rzeczypospolitej trzeba zawalczyć, bo ona zanika niepostrzeżenie. Zanika? Owszem. Wysłuchałem dzisiaj zapytań sejmowych do kandydatki na Marszałka Sejmu - minister zdrowia Kopacz. W samej tylko sprawie dotyczącej sekcji zwłok ofiar smoleńskich, przyłapano panią minister Kopacz na licznych przestępstwach. Kłamstwa zwykłe, kłamstwa z urzędu, podawanie fałszywych informacji, jako informacji oficjalnych, ministerialnych, sprawdzonych i urzędowych, współpraca z obcym mocarstwem przeciwko Rzeczypospolitej... Tyle usłyszałem zanim wyłączyłem radio mając dość. Cytat za cytatem, z jej własnych oświadczeń, miesiąc po miesiącu. To nie były czyjeś nieżyczliwe opinie. To nie była zwykła gadanina opozycji, która się czepia przeciwnika. To były fakty, za które minister w suwerennej przedwojennej Polsce, otrzymałby kulę w łeb za zdradę stanu. Marsz Niepodległości może być bijatyką. Oni przyjdą. Przyjdą prowokować. I będą się chcieli bić. I pewnie pobiją. Mimo to zachęcam do udziału, podobnie jak zachęcałem kolegów, znajomych i rodzinę do wychodzenia na manifestacje antyrządowe w stanie wojennym. Wtedy też zawsze bili. Mimo to zachęcam.

Gość ptasiek nastroszony
to lewactwo europejskie jego odmiany to socjalim narodowy czyli nazizm Hitlera i komunizm internacjonalizm czyli Stalin to chciało unicestwić Polskę ale sie pokłócili i teraz jedno lewactwo przezywa inne lewactwo to hitlerowskie, wkladajac wszelkie formy idei patriotycznych w pejoratywne ramy nazizmu, faszyzmu , wciskajac kit ludnosci. na pohybel lewactwu-robactwu i innym zboczencom

Gość no pasaran!!!!
ptasiek: jesteś debilem, gdyby nie Stali to nigdy nie powstałaby PRL, bez której dziś nie byłoby III RP, gdyby Stalin chciał zniszczyć polske to po 1945 wystarczyłoby jedno pstryknięcie palcami, ale on lubił i szanował polaków, co taki prawicowy beton jak ty nie pojmie

Gość ptasiek nastroszony
libil i szanował pomijając tylko te setki tysecy Polaków , którzy na emigracje do pracy zabrał , z których niewielki procent wrócił żywy. gdyby Hitler nie napadł na zsrr to by armia krasnaja nie wyzwoliła min. polski. więc o szacunku i sympatii stalina do Polaków nie pierdol lewaku.

Gość no pasaran!!!!
a nazywanie hitleryzmu "lewactwem" to już rekord świata w ignorancji i niedouczeniu

Gość ptasiek nastroszony
narodowy socjalizm . fakt z lewactwem mial on tylko tyle , ze nie bylo w nim rynkowej a planowa i ideologiczna gospodarka a nazywanie faszyzmu nazizmem to jest co? lewaki? szczytem historycznej abnegacji. czerwone jak dupa pawiana lewackie debilki

Gość ptasiek nastroszony
maja przyjechac z bratnią pomocą niemieckie zboczence

Kurde jakby komuś krzywdę robił przemarsz w ten dzień ale nie zaślepieni nienawiścią i podburzający do niej muszą się pojawić i wyzywać od faszystów, rzucać kamieniami nie patrząc, że w marszu często uczestniczą dzieci, kombatanci, rodziny ofiar walki o Niepodległość.

Gość ptasiek nastroszony
przez szacunek dla Tych , którzy poświęcali swe młode Życie , swą młodość dla Polski walcząc o Jej godność i Honor trzeba iść i godnie pięknie uczcić Śweto Niepodległości Polski. mimo , że Niepodległość się powoli nam z rąk wymyka. lewactwo do niczego i nikogo szacunku nie ma dlatego wsciełość na ich doopach znaczy twarzach w kolorze czerwonym się maluje

Gość niewyżyty
Rosalindo, a w którym mieście? Może po marszu byśmy skoczyli do mnie na lampkę szampana? :classic_cool:

Gość Marsz_Niepodległości
http://polityczny.net23.net/?p=266 „Gdy obstrukcjoniści staną się zbyt irytujący, nazwijcie ich faszystami, nazistami albo antysemitami. Skojarzenie to, wystarczająco często powtarzane, stanie się faktem w opinii publicznej Dyrektywa stalinowska, rok 1943

Ja mam nadzieję, ze będzie niezła zadyma, samochody będa sie palic, wystawy w sklepach poniszczone, radiowocy na dachach a trup będzie sie gęsto ścielił

Gość ptasiek nastroszony
co lewactwo przestało być aktywne i nie podkręca topiku? prowokacja czerwo9nców nie wyszła?

Gość niewyżyty
ROSALINDA PACZEKO w Warszawie Co za niefart, nie mieszkam w Wawie. 😭