Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kredkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

O Annie Grodzkiej pisze cały świat. Chwalą nas!

Polecane posty

Witam :D Slyszeliscie o tym? Ja dopiero skonczylam czytac artykuly z roznych krajow na ten temat:D

Gość ergytrgrtrtrtrfrt
podaj linki do tych zagranicznych, ciekawia mnie tez komentarze

Gość aswwewewer
facet przebrany za babę bo płci NIE da się zmienić, każda komórka ma płeć.

http://www.plotek.pl/plotek/56,79592,10618554,O_Annie_Grodzkiej_pisze_caly_swiat__Chwala_nas_.html a tuytaj macie polska strone.Co prawda to jest strona plotka ale tam wlasnie pokazuja pare stron zagranicznych,ktore Wam pokazalam:) Pisza tez o Biedroniu.....dzis obydwoje byli w DDTNV bo podobno wysmiali ich ostatnio w Sejmie:P Podalam Wam te linki bo nie wiedzialam,ze pisza o tym w innych dziennikach na swiecie!:P

Gość ptasiek nastroszony
dajcie spokoj, nie oceniajcie Jej po Jej seksualnosci czy po tym kim sie czuje. moze to dobry Czlowiek , wyksztalcona jest , ocencie jakim byla poslem. ot co.

ptasiek nastroszony - ja jej nie coeniam! Po prostu zdziwilo mnie,ze pisza o tym na calym swiecie:D Dumna z tego jestem,ze w koncu Polska otwiera sie na to i owo:D Polska,Polacy w koncu sa bardzo konserwatywni i religijni i fajnie,ze w koncu cos sie zmienia...cos na lepsze a nie na gorsze!!! :D

Gość dfcerf
To madry czlowiek i to mi wystarczy, niewiele mnie interesuje czy facet czy baba.

Oby cos zdzialala w Sejmie bo Nasi politycy kloca sie miedzy soba i tyle:/ Pija,spia na obradach sejmu ... cyrk:P Moze tez cos zdaial Berun.....na pewno nie bedzie (pewnie juz nie jest ) im lekko