Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spermowydziadek

MATKA MOJEGO CHŁOPAKA CHCE UCZESTNICZYĆ W NASZYM ŻYCIU SEKSUALNYM

Polecane posty

Gość spermowydziadek

Matka mojego chłopaka nachalnie wchodzi nam do pokoju jak się kochamy. Kompletnie ją to nie żenuje. Wczoraj jej nie zauważyliśmy jak uprawialiśmy seks na fotelu. Mariusz już dochodził jak usłyszeliśmy czyjeś jęknięcie z rozkoszy. Odwracam się a tam jego matka stoi w kącie, oblizuje swoje lubieżne wargi, upaja się naszym widokiem i jakoś dziwnie gmera sie lewą ręką po udach. Od razu podskoczyłam jak oparzona a Mariusz nie zeragował jakoś szczególnie. Zaczęłam wrzeszeć na niego, o co mu chodzi, o co jego matce chodzi o on na to, że jego matka czasami lubi sobie popatrzeć i nie ma w tym nic złego. Ja pierdziele. I ona jeszcze mi zaproponowała, że będzie mi pomagać podczas seksu, że bedzie dopychac moją pupe, żeby pyton jego syna wszedł we mnie głębiej, To jakas posrana rodzina :(

Gość salamandra1733
hahahahah naprawde Ci wspolczuje :D ja sobie takiego czegos nie wyobrazam :P gdyby moja tesciowa mnie ogladala gdy sie kocham z chlopakiem :P hahahaha no ale powiedz jej i twojemu chlopakowi ze Ty nie chcesz zeby ona was ogladala jak uprawiacie sex... i ze albo to sie zmieni albo bedziecie musieli sie rozstac.. no chyba ze sie do tego przyzwyczaisz :P hehe

Gość grażka809890
mocniej, głębiej

Gość grażka809890
to takie słodkie

Gość jeczącaOlala
dobra to juz dzis bylo :P nuuuuuuuuuuuda

Gość zakręcona bardzo
ale laska ma wyobraźnię masakra o czym teraz dzieci myślą