Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ugly1234567890

czy brzydka dziewczyna ma szanse na fajnego chłopaka?

Polecane posty

Gość ugly1234567890

pytam tak, bo nie zostałam przez naturę obdarzona zniewalającą urodą i zastanawiam się, czy mam w związku z tym szanse na chłopaka. dotychczas raczej nikt się mną nie interesował, podrywają bardziej moją przyjaciółkę ;/. wcześniej mi to nie przeszkadzało, teraz jest gorzej.. zastanawiam się, czy ktoś mnie w ogóle zechce.

Gość zanny
a czy przeszkadzałoby ci gdyby twój chłopak nie widział?

­­­­­­­­­­­ czy brzydka dziewczyna ma szanse na fajnego chłopaka Ma szanse na fajnego chlopaka... Ale popatrzec z daleka :classic_cool:

Gość ugly1234567890
czuję się pocieszona -.-

Gość kolorowoooo
pewnie, że masz szanse bo każda kobieta na swój sposób jest piekna i dla kazdego faceta to piękno jest inne;-) znam wiele dziewczyn ktore sa wrecz pasztetne a maja super facetów;-) pracuje w sklepie i tez widze takie pary, liczy sie wnetrze i to co saoba reprezentujesz a nie to jak wygladasz;-)

Gość rw2e46f6
nie ma 🖐️ a jesli ma to na chwile i tak zdradzi 🖐️

a do tematu: oczywiscie że brzydka dziewczyna ma szanse... tzn zależy jak brzydka...ja mam sporo widocznych wad a mam powodzenie, chodzilam z najlepszymi ciachami o których te wszystkie idealne niunie mogłyby pomarzyć :D

Gość ivvvvvvvvvvvvvvv
miałam ten problem co ty i radzę ci znaleźć sobie przyjaciółke równą swojej urodzie i powodzeniu bo powoli nie zniesiesz tego ze ona ma powodzenie a ty nie i popadniesz w jakąś depresje, wiem co mówię

Gość ugly1234567890
no ja mam niezaciekawy nos i trochę duży podbródek. to chyba moje jedyne kompleksy, ale przeszkadzają mi. poza tym ładna figura, gęste włosy... tylko z twarzą problem ;/. i: no ale jak, mam zmienić przyjaciółkę bo ona ma powodzenie u chłopaków? to nie jej wina

Gość SamotnyLat27
znam wiele kobiet które, co tu dużo mówić, nie są w moim typie, a facetów mają ciekawych, przystojnych, zorganizowanych i z perspektywami .. nie wiem oczywiście czy tacy faceci nie znajdą sobie później atrakcyjnych kochanek .. Jeden mój kolega mówił mi, że powinienem robić jak on - tzn powinienem sobie znaleźć byle jaką dziewczynę, aby mieć z kim pokazywać się w towarzystwie, a jak tylko nadarzy się okazja to ją zmienić na lepszą. On tak robi. Mnie wydaje się to nieuczciwe i dlatego pewnie wciąż jestem sam.