Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sxfvgbfhfdcxghfvh

konto studenckie w banku

Polecane posty

Gość sxfvgbfhfdcxghfvh

planuję sobie założyć konto studenckie w banku. czy ktos z was mogłby mi przedstawic jakie dokumenty nalezy wziac i jak wygladają opłaty.. i czy wogole sie to op łaca??

Gość a co mi tam!
jesli ma to być konto studenckie to będzie Ci potrzebny dowód i zaświadczenie z uczelni. Konta studencki zazwyczaj są darmowe albo bardzo tanie. W bzwbk do 30 r.ż. jest darmowe wszystko, ale bankomaty tylko tego banku, alior to nie konto studenckie, płaci sie 5 zł, chyba za kartę, ale wtedy wszystkie bankomaty darmowe

Gość Kajusia8900
Nie trzeba mieć żadnego zaświadczenia z uczelni. Ja mam w ING i sobie chwale. Konto za darmo, przelewy również, WSZYSTKIE bankomaty też za darmo jedynie płaci się za kartę 7zł/miesiąc ale można i to ominąć jeśli w ciągu miesiąca rozliczeniowego na zakupy BEZGOTÓWKOWE wydasz min.100zł. Więc jeśli płacisz kartą (nie chodzi tu o wypłatę z bankomatów tylko np. zakupy w Rosmannie czy w innych sklepach gdzie można płacić kartą). Więc suma sumarum konto za 0zł. Jedyne co potrzeba do dowód osobisty. A z tego co wiem to można sobie dać wygląd kartu jaki się chce, tez za darmo. :)