Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vanessa nadessa

Ktoś z Was dziś wymiotował? ...

Polecane posty

Gość vanessa nadessa

Bo ja jestem przeziębiona od kilku dni, ale coś mnie żołądek boli :O

Gość Kas93
Tak, ja, acz obawiam się, że w moim przypadku to nie jest grypa żołądkowa :x.

Gość karolinga 24
Ja mam jedną niezawodną metodę. Zawsze jak jestem chora, np grypa żołądkowa albo się zatrułam czymś i zwymiotuję chociaż raz, to jadę do szpitala albo dzwonię po pogotowie i mówię że mam torsje, wciskam kit ze wymiotowalam juz duzo razy i jestem bliska omdlenia. Wtedy dają mnie pod kroplówkę i po 2 godzinach na izbie jestem nowym człowiekiem ;)

Gość karolinga 24
Kas 93 ---> pewnie ciąża?

Gość Kas93
Pewnie tak. Wszystko na to wskazuje. Życzę powrotu do zdrowia ;*

Gość vanessa nadessa
dziękuję, czekałam na dobre słowa bo sama na studiach teraz jestem :O a to planowana ciąża jeśli wolno wiedzieć?

Gość Kas93
Nieplanowana.

Gość vanessa nadessa
jesteś spanikowana czy raczej spokojnie to przyjęłaś?

Gość Kas93
To jeszcze nie jest pewne na 100%, no ale kurcze... wymioty, nudności, spóźniający się okres. Raczej ciąża. Denerwuję się, ale teraz już nie jest czas na płacze czy panikę. Jak się stało, to się stało. Problem w tym, że ja mam dopiero 18 lat, jestem w klasie maturalnej. :

Gość vanessa nadessa
to nie jest prowokacja? naprawdę? ale nie martw się, mam koleżankę która podeszła do matury z brzuchem i spokojnie ją zdała. a co na to twój chłopak i rodzice? jeszcze nikt nie jest powiadomiony?

Gość Kas93
Nie, to nie jest prowokacja :). Z moją mamą rozmawiałam wcześniej na ten temat wiele razy i uspokajała mnie, że gdyby kiedykolwiek coś takiego mi się przytrafiło, to mam nie odstawiać akcji, tylko przyjść do niej i jej to po prostu powiedzieć. Ostatnio mówiłam jej, że boję się, że jestem w ciąży, to powiedziała mi, że jeżeli to się okaże prawdą, no to będzie w lekkim szoku, ale że sobie poradzimy i przecież to nie jest jakaś tragedia. Chłopak niby jest tym przestraszony, ale z drugiej strony cały czas mi mówi, że jakbym była w ciąży, to traktowałby mnie jak swoją księżniczkę i takie tam, wiesz... Uspokaja mnie. Najgorzej jest z jego rodzicami, bo są bardzo wierzący i zawiodą się strasznie, kiedy dowiedzą się, że jestem w ciąży... Boję się też ludzi, otoczenia. Osiemnastoletnia dziewczyna w ciąży - wiadomo, co wszyscy myślą. My z chłopakiem wiemy, że nawet jeżeli będziemy dziecko z wpadki, to przecież tak się kochamy, że powstanie ono z miłości, no ALE LUDZIE.

Gość hej kobietki
ja urodziłam w wieku 19 lat... maturę zdawałam 2 tygodnie po porodzie :)

Gość Kas93
:) Jak maleństwo (albo już nie maleństwo) się chowa :) ?