Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

panna z akcentu

Stało się - powiedział, że jak chcę to złoży papiery rozwodowe!!!

Polecane posty

GDY ROMANS SIĘ WYDAJE: ----------------------------------- 1. stary żonkoś dostaje po głowie od żony i skruszony wraca na łono rodziny, kończąc romans, a młoda kochanka zostaje z niczym albo 2. stary żonkoś idzie na całość - i odchodzi od żony (bo dawno chciał to zrobić ale się bał), a młoda kochanka dopiero wtedy dostaje gęsiej skórki, że będzie go miała "na własność" a romans zmieni się w stały związek ze wszystkimi konsekwencjami GDY ROMANS POZOSTAJE W TAJEMNICY: ---------------------------------------------------- 3. stary żonkoś ciągnie to do momentu, w którym młoda kochanka chce w tym uczestniczyć, wcale nie ma ochoty odchodzić od żony, bo mu dobrze, a w dodatku ma młode mięsko na boku albo 4. stary żonkoś widząc, że młoda kochanka je mu z ręki =- postanawia iść na całośc i proponuje jej nowy, jawny związek (czyli własny rozwód i dozgonne swoje towarzystwo w pakiecie). I Ty właśnie doświadczasz tej czwartej rzeczywistości. wystarszyłaś się, bo on liczy na to, ze ZAJMIESZ MIEJSCE JEGO ŻONY u jego boku. Czyli - będzie miąl to, co dotychczas, w młodszym opakowaniu. i że nie opuścisz go aż do śmierci (a że jest starszy - ma na myśli siebie). Teraz mloda dupeczka na koniec aktywności seksulanej, a potem pielęgniarka, na dobre i na złe. I tego się boisz najbardziej.

Gość ojojojojojojoj
no to faktycznie -moze prawda , ze majtek nie sciagasz.Bo i po co? On ma przerost prostaty i mu nie drga. Ale numer.

o jezusie , ja jestem prawie 10 lat starsza od ciebie , a takiego zgreda i obwisłego dziada 60 letniego to bym nawet w dupsko nie chciała kopnąć . Jak widze takiego na plazy to aż mi sie na rzygi zbiera ... Tylko błagam nie pisz , że akurat on jest wysportowany i na swoje lata nie wygląda ...

Ja na Twoim miejscu zakończyłabym tą dziwną relację i spokojnie kończyła studia. Znajdziesz mężczyznę w odpowiednim wieku. Nie chcesz, by Twoje dzieci miały normalnego ojca? Twój ukochany jest już dziadkiem! Nie chcę Cię dołować, ale żeby nie skończyło się to tak, że będziesz miała pod opieką i męża i dzieci:(. Mam nadzieję, że Twoi rodzice są mądrymi ludźmi i wybiją Ci to z głowy.

Gość ja bym ojca i jego
kochanke zapierdolił na amen jakby taka jazdę mi zafundowali:O

Gość panienkaa z okienkaa
Popieram. Facet w wieku ok 60 lat ktory wiaze sie z 24 latka to jednoznaczne co bys nie powiedziala! I to, ze chce zostawic swoja zone ktora bylamz nim przezmte wszystkie lata i wymoenic ja ta ladniejsze mlodsze opakowanie. Sex go skusil, co tu duzo mowic :o nie chcialabym znac takiego czlowieka... Teraz jest jeszcze fajnie ale co za 10 lat? On- gwarantowana impotencja i inne problemy zdrowotne. Ty- mloda kobieta, 34 latka. Ja mam 31 i wygladam na 21, dalej stuiuje, mam kolezanki ktore maja 20 pare lat... Woec zastanow sie...

Miejsce tego mężczyzny jest przy żonie, której przysięgał miłość i wierność do śmierci. Zobacz, jak źle świadczy to o nim - zostawia swoją starzejącą się żonę samą i szuka sobie ukojenia w ramionach takiej dziewczyny jak Ty! To jest żałosne:(. On już miał swoje 5 minut w życiu i nie powinien zawracać Ci d.!

Doklaenie. Wiec napisz autorko do niego smsa zeby jednak zajal sie zona i zakoncz to jak najszybciej bo zmarnujesz swoja mlodosc...

Jeśli facet ma jakikolwiek majątek i zaproponuje Ci zawarcie formalnego związku małżeńskiego, to jest jeszcze jedno ale... On może się bać, że zarówno Ty jak i jego obecna żona/dzieci możecie przyjać postawę sępa: --------- http://desmond.imageshack.us/Himg651/scaled.php?server=651&filename=rysandrzejmleczkoofe453.jpg&res=medium --------- Nie o to chodzi, prawda? Bo to prawdziwa miłość? :) Zastanów się, czy NIKT z całej gromady (włacznie z Tobą) nigdy by o tym nie pomyślał...

Szukanie dziury... Dobry ten rysunek, podoba mi sie :D to faktycznie moze cos w tym byc...

Ma jakieś tam pieniądze, choć dalej dorabia do emerytury, ale super bogaczem też nie jest. Najbardziej rozpieszcza najmłodszą córkę

Powiem Ci więcej - będzie też rozpieszczał własne wnuki. A zastanawiałaś się, jak będą wyglądały Wasze wspólne święta? Może pójdziesz razem z nim odwiedzić jego dzieci i byłą żonę? Albo one przyjdą do Was, aby odwiedzić swojego ojca? Mimo, że będziecie razem, z wieloma osobami będziesz się musiała nadal dzielić jego zainteresowaniem. Zawsze.

Gość szukanie dziury jak ty
możesz traktować to serio:O pewnie znowu jeden z prawiczków wysilił się na to marne provo i jedzie na ręcznym pod te wasze wypociny:D:P

"szukanie dziury jak ty możesz traktować to serio" Bez znaczenia jest to, czy to realna sytuacja, czy wymyślona. Problem jako taki jest prawdziwy, zdarza się w życiu i dotyczy wielu osób z podobnymi dylematami i pogubionych w sytuacji, która ich dotyczy.

oczywiście masz rację ale niech wszyscy wiedzą że świadomość taką mamy że wiemy kto pisze prawdę a kto wymyśla;):)

Kto czytał moje tematy, wie jaka mam sytuację. Nie mam powodu zmyślać. Miałam uporządkowane życie do tych wakacji. Ale to się skończyło

I coraz bardziej żałuję, że wyjechałam na drugi koniec PL za pracą na wakacje. Miałam jako tako uporządkowane życie. Fakt, mój chłopak jeszcze przed wyjazdem coraz bardziej pogrążał się w moich oczach za sprawą swojej niedojrzałości, ale kryzys byłby do opanowania. A tak... coraz więcej między nami spięć a ja nie mam już ochoty na sex z nim, choć paradoksalnie jest 'młodym kąskiem'. Popierdolona jestem, co nie?

ano bawmy się:D twoja niedojrzałość autorko o której piszesz w zupełności pokrywa się z dziecinnieniem tego staruszka który jest twoim kochankiem,krótko mówiąc jesteście na tym samym etapie emocjonalnym tylko ty wchodzisz do tego pokoju a on z niego wychodzi:) :D

Zrobisz jak uważasz, bo to Twoje życie. Tylko nie rozumiem po co chcesz się z nim wiązać skoro dobrze ci jest jak jest. Po to, aby komuś coś udowodnić? Bez sensu....

Odnoszę wrażenie, że los chciał, żebym poznała tego gościa temu mnie 'rzucił' tak daleko. I cholernie boli ten dylemat, choć łamię się bo coś mi się widzi, że nie udźwignę tego wszystkiego, może faktycznie zbyt dziecinna jestem na takie doświadczenia

I zazdroszczę wszystkim kobietom, które mają proste i jasne życie pozbawione dylematów. To musi być luksus. Szkoda, że nie dany mi

Zostaw to tak jak jest....i nie zaprzątaj sobie głowy...za dwa ,trzy lata i tak znudzicie się sobą i rozstaniecie

proste życie to ma tylko linijka:D no ale życie trzeba mieć żeby o tym wiedzieć:P

Nic nie stoi na przeszkodzie, żebyś Ty też miała uporządkowane życie:). Uwierz nam, że najlepszym rozwiązaniem będzie zostawienie tego mężczyzny u boku żony. Zrób tak, a zobaczysz, jak lekko znów będzie Ci na duszy.

właśnie to robisz :D zamieniasz się z żoną swojego kochasia ,który jest zerem na całej lini ,żonka wskoczy na pełne obroty a ty będziesz tkwiła przy staruchu do następnej młodej dupki:D