Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Detroitt

Facet typu misia - jaki jest i jak postrzega kobiety?

Polecane posty

Gość Detroitt

Pytam bo mam takiego jednego do rozgryzienia, ale jego zachowanie jest dziwne.

Gość wartyuiytryuj
do d

Gość Detroitt
No nie, ale przecież muszą istnieć jakieś typowo misiowate cechy. Mogę też opisać kumpla i stwierdzicie:P

Gość Detroitt
Otóż przyjaźnie się z nim, gadamy dużo, lubimy przebywać w swoim towarzystwie, jak są jakieś imprezy, nawet nie mocno zakrapiane to potem odprowadza mnie do domu i idziemy za ręce lub pod pachę, jak się wyglupiamy to czasem konczymy przytuleni i normalnie gadamy, jak sie zegnamy to dluzej przytrzymujemy swoje rece i takie tam inne gowna, ale to jest tak traktowane jakby to bylo wszystko normalnym zachowaniem, przynajmniej przeze mnie, przez niego wydaje mi sie, ze tez, a przez reszte znajomych to juz nie mowie, ze wielce razem, ale mniejsza, A on natowiast jest mily, pomocny i sie wkurza, ze go laski traktuja tylko jak przyjaciela i od 1,5 roku nie moze zadnej znalezc. Co o tym myslicie?

Gość Detroitt
up up

Gość Detroitt
No napiszcie cos bo juz sie gubie powoli. Jak to jest z tymi misiami?

Romantycy to juz wymierajacy gatunek. Wiekszosc obecnych to tzw samozwanczy romantycy ktorzy nie bardzo wiedza z czym to sie je, albo cieple kluchy zaslaniajace sie romantyzmem. Wg mnie jest mocno przereklamowany albo moze zbyt go zniesmaczono nieudolnymi probami samozwancow? najblizej romantykos teraz mysle, ze mofa byc niektorzy EMO.

Gość Detroitt
Byc moze, on jednak nie jest ciepla klucha. Owszem, jest skryty, ale potrafi byc meski, mysli realnie, nie uzala sie nad soba, mozna z nim porobic szalone rzeczy, pogadac, posmiac sie, jest juz na studiach wiec tez nie zachowuje sie jak bachor, fakt faktem czasem za duzo mysli, ale rozszyfrowac go z tym zachowaniem nie moge...

Gość Detroitt
No podzielcie sie swoja mysla. Nikt nie napotkal takiego faceta, nie mial takiej sytuacji?

Gość Temat dyskusji:
kobiety powinne być szczupłe i mężczyzni, jeden bear mi podpadł...ala Karolak...a WetFingers jest w porządku chociaż to bestia skrywana

Gość przyjdzie czas że rozszyfrujes
"jest juz na studiach wiec tez nie zachowuje sie jak bachor, fakt faktem czasem za duzo mysli, ale rozszyfrowac go z tym zachowaniem nie moge..." Jak podrośniesz to zrozumiesz.