Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakto34

Czy facet czy kobieta powinna zrobic kroki w zwiazku?

Polecane posty

Gość jakto34

Hej rozstalam się z facetem,już 3 tydzien milczy.Czy kobieta ma czekac?Czy to facet w glownej mierze powinien starac się o wzgledy kobiety(rozstanie przez czeste klotnie)Czy to prawda że jak facet kocha to zrobi wszystko aby być z kobieta?Pomozcie!

Gość ony
sie zdecyduj czy w zwiazku, czy rozstalas :classic_cool:

Gość jakto34
Rozstalam się ale traktuje to powaznie jeszcze dlatego pytam bo ja twierdze że jeśli jemu zalezt to zrobi wszystko by że mna być,jeśli nie tzn że to nie byl ten.Facet nie moze czuz że kobieta jest slaba i mu ulega

Gość nie rozumiem, rozstanie
to rozstanie, dlaczego miałby po tym zabiegać o kobietę? Na co czekasz, ze będzie prosił Cię na kolanach abyś wróciła? Ech kobiety...

Wez pod uwage kobieto ze on moze myslec tak samo i co? oboje bedziecie czekac na ruch ale zadne z was go nie wykona ... byc moze obojgu wam zalezy Ty sie nie odezwiesz bo kobieta to czy tamto (nie powinna) a on moze jest takim typem ze pomysli ze nie bedzie sie narzucal.. jak sie kogos kocha to takie gierki kto pierwszy kto ile razy sie odezwal kto wyciagnie tym razem reke by byla zgoda nie maja wedlug mnie racji bytu. Jesli ci zalezy na nim to odezwij sie i dowiedz sie czy jemu tez. Albo woz albo przewoz.

Gość co za bzduryyyy
Nigdy,przenigdy nie odzywaj sie pierwsza! Jak facet kocha to zrobi dla Ciebie wszystko!

Facet ma robic wszystko a kobieta nic ?:) nie ma co dobre podejscie...To kto sie odezwie pierwszy czesto zalezy od typu czlowieka niektorzy faceci maja tak ze sie nie odezwa pierwsi mimo ze im cholernie zalezy. Znam kilku takich.

Gość jakto34
Jakoś do mnie to nie przemawia co piszesz-to mezczyzna powinien zabiegac o slabsza plec i powinien być tym silniejszy inaczej po prostu nie bylam na tyle wazna.Jak babcie powiadaly-pusc go wolno wroci bedzie twój,facet chocby mial Cie spod ziemi wykopac to to zrobi

Gość Zuzanna Amelia !!!
Po co w takim razie zakladasz temat ?

Gość takie moje zdanieaaaaaaaa
To jak znasz odpowiedz w jakim celu sie pytasz??

Gość ale przecież wy
przecież wy nie jesteście w związku. Rozstałaś się z nim. Więc czego oczekujesz? To koniec.

"Jak babcie powiadaly-pusc go wolno wroci bedzie twój,facet chocby mial Cie spod ziemi wykopac to to zrobi" Racja ! Ja tez zerwalam z chlopakiem bo poprostu mialam dosc jego zachowania i chcialam by sie zmienic olewal mnie itp. dlugo nie musialam czekac bo mu zalezalo i staral sie bym do niego wrocila i wrocilam bo widzialam ze sie stara i mu zalezy.. nie odpuscil :)

Gość kurdupelek666
jakto34 W jakim związku? Związek się skończył rozstaniem :-). Zrozum dziewczyno, że jeśli facet kończy związek to nie po to, żeby się spotykać z dziewczyną, dzwonić do niej i takie tam. Facet końćzy związek po to , żeby nie spotykać się z dziewczyną, nie dzwonić do niej i takie tam :-). Trzeba było się nie rozstawać :-). Teraz to już po zawodach. Nawet jak do siebie wrócicie, to nigdy nie będzie cie traktował poważnie.

Gość głupoty piszecie
Ona odeszła. Nie walczyłem mimo, że kocham i to bardzo mocno. Wyznaję zasadę - ona odeszła, ona musi starać się o powrót! Z tego co się orientuję to większość normalnych facetów taką zasadę wyznaje.

Gość a zrobiłeś coś w tym
zależy o co poszło i kto zjebał ,a jak to była zwykła kłótnia o "pietruszkę" to niech się on odzywa.

Racja ! Ja tez zerwalam z chlopakiem bo poprostu mialam dosc jego zachowania i chcialam by sie zmienic olewal mnie itp. dlugo nie musialam czekac bo mu zalezalo i staral sie bym do niego wrocila i wrocilam bo widzialam ze sie stara i mu zalezy.. nie odpuscil szkoda że w drugą stronę to nie działa ^^

Z tym że to jest tak że jak facet w związku olewa laskę to nie do końca to oznacza że nie kocha i takie rozstanie może go otrząsnać. Natomiast mam wrażenie że gdy laska w związku olewa faceta to to raczej jest pewne że nic z tego nie będzie już dalej. Zgodzicie się ?

Gość szukam żony na kafeterii
Najgorszy krok to jest skok w bok :classic_cool: