Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubionadorotka

SZCZERZE I DOSADNIE CO O TYM MYŚLICIE. Prosze o Waszą opinię.

Polecane posty

Gość zagubionadorotka

Mam 22 lata. Aktualnie mieszkam u mojego chłopaka, planujemy ślub. Bardzo go kocham, ale mam duży problem z jego matką. Otóż, natarczywie "niechcący" wchodzi nam do pokoju jak się kochamy, albo stoi pod drzwiami i słucha jak to robimy. Słysze wtedy jej głęboki oddech pod drzwiami, wole nie myśleć co wtedy robi. Ale to jeszcze nic, dzisiaj otwarcie mi powiedziała, że chciałabym uczestniczyć w naszym życiu seksualny. Chce patrzeć jak uprawiamy seks, trzymać mnie za ręke, dociskac moją pupe, żeby penis jej syna mógł wejść we mnie głębiej, dopingować nam tekstami "szybciej, głębiej" itp. Jestem zszokowana. Co o tym myślicie?

Gość BXXXXXXX
JAKBYM MIAŁ TAKĄ TEŚCIOWĄ, TO CZEMU NIE ;). GUSTUJĘ W STARSZYCH KOBIETACH, DLATEGO DLA MNIE OBOJĘTNIE CZY BĘDZIE BZYKANIE Z JEJ CÓRKĄ, LUB Z NIĄ SAMĄ LUB W TRÓJKĄCIE.

Gość zagubionadorotka
Ale jak wczoraj rżnęłam się z moim chłopakiem na fotelu to jej nie zauważyliśmy i jak juz Mariusz dochodził nagle usłyszałam czyjeś pojękiwania, odwróciłam się a tam stała jego matka, oblizywała lubieżnie wargi i ocierała się łechtaczką o róg stołu. Myślałam, że padne. A Mariusz w ogóle nie zaragował, powiedział, że jego mama lubi sobie popatrzeć. To jakaś chora rodzina.

Gość spermowydziadek
O boże mój, Sodomia i Gomoria.

Gość yaaaaapaaa
weź nie pierdol codziennie tego samego kurwo. nikomu się nie chce tego czytać

Gość wrednasukazlasu
o żesz ty xD Na bełta mi sie aż zebrało

Gość krystian1989a1
niedobrze mi

nieźle sie ubawiłam :D a tak powaznie i dosadnie powiedziałabym tej mamusi "a może jeszcze kogoś zaprosimy na naszą kopulację? :) " im więcej dopingu tym lepiej