Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WTF WTF

Dlaczego fajni faceci są słaby w łóżku, a źli faceci są świetni?

Polecane posty

Gość WTF WTF

Zauważyłam, że grzeczni chłopacy mają małe ptaszki, zaś źli są obdarzeni? Czyżby testosteron?

Gość DecoMorre
i vive versa - choć tu chodzi o namiętność, a nie o ptaszka

NIe wiem czy aby napewno ilość testosteronu ma wpływ na długość penisa :P A wnuioskujesz po swoim doświadczeniu ? :D Bo jak tak to zaraz Cie inni ładnie określą :P

Gość Moj facet jest grzeczny
zarabisty w lozku i ma 19cm wiadomo czego. Moj ex ktorego kiedys kochalam ale go zostawilam bo byl niegrzecznym chlopcem, mial 16 cm i byl kiepski w lozku

A Twoj facet ma wzwod tylko wtedy, kiedy wkladasz sobie jego penisa do pochwy? :D

Student - wystarczy przylozyc do dloni i zapamietac gdzie sie konczy :-) A serio to z ciekawosci zmierzylam. Spytalam najpierw czy moge. I jest roznica. 16cm to przecietna, a 19 - juz wiecej nie chce ;-)

Gość zadna_wiedzy
regres, ty podobno zły jesteś, ale twierdzisz, że to nieprawda :P

Gość nie poniedzialek
Moj facet jest grzeczny ...smieszna jestes dziewczynko ile ty masz lat 23? a jesli wiecej tylko wspołczuc ...takiego chuja to ty w reku nie mialas

Co, zazdrosc zzera? Nie pisze po to, zeby sie chwalic rozmiarem czlonka partnera, tylko zeby pokazac bezzasadnosc tezy...

regres, ty podobno zły jesteś, ale twierdzisz, że to nieprawda" akurat nie :P Jestem miły i czasami grzeczny facet i dlatego napisałem to co napisałem :D

A ja czuje, smieszny studencie, ze jestes moim exem ;-)

Lubie gimnazjalistki, niby można dopiero od 16 lat.... ale 15 to juz prawie 16 :P kto by sie tam czepiał tych kilku miesiecy :)

W takim razie nie rozumiem, skad ta agresja zwiazana z tematem ktory nie powinien Cie dotyczyc ;-) Masz malego? ;-)

Gość zadna_wiedzy
I tak nikt ci nie uwierzy, więc mogłeś bronić teorii autorki. :D Wielkośc nie ma nic do rzeczy, liczy sie figlarność. :)

Nie wierze. Ludzie szczesliwi i bez kompleksow nie napadaja nieznajomych osob w ten sposob, co Ty... musisz miec jakis powazny problem ze soba.

Gość nie poniedzialek
do... Moj facet jest grzeczny zazdrość..hmm gdybym miala zadroscic Ci tego ze Twoj facet ma wiekszego Chuja...to musialabym miec cos z glowa..tak jak ty masz chwalac sie tym...dla mnie rozamiar nie ma znaczenia "liczy sie technika" ale widocznie dla Cienie nie ma to zanczenia...liczy sie wielki chuj i juz masz mokro

Ja tylko odnioslam sie do tematu. To Wy dyskutujecie ze mna, wiec cos Was boli. Exa kochalam, mimo jego wad i tego, ze nie mial wielkiego penisa, wiec nie liczy sie dla mnie tylko rozmiar. To Wy ze mna dyskutujecie, wmawiacie mi jakies rzeczy. Tak wiec musi to byc Wasz kompleks. Nie, obwodu nie mierzylam, nie chcialo mi sie ;-)

Gość nie poniedzialek
moj facet jest grzeczny...tak tak nie liczy sie kochalas bylego , mial maego fiuta a TO ZE BYL KIEPSKI W LOZKU...to szczegol.. nie mam zadnej frustracja poprostu dziecinna jestes mowiac ze mierzysz chuje swoich facetow,...chyba ze jestes malolatka