Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maja000

Czy możliwe że tyle testów się myli

Polecane posty

Mojaa koleżanka podejrzewa ciąże jest strasznie zdenerwowana. 2 miesiąca temu doszło do stosunku zrobiła od tamtego czasu 14 testów czy to możliwe że aż tyle testów mogło się pomylić? Wystąpiły u niej 2 ostatnie miesiączki które były mniej obfite i przez to się denerwuje

Miesiączka jeszcze o niczym nie świadczy niestety, moja siostra miała miesiączke przez pierwsze 4 miesiące ciąży. 14 testów raczej sie nie mylilo, ale jesli jest watpliowsc to nalezy isc do lekarza, ginekolog od razu bedzie wiedział, nawet na samym poczatku ciazy, a tu juz 2 miesiace takze na bank lekarz bedzie mogl stwirdzic, zrestz atest tez po 2 miesiacach jest w stanie dokładnie okreslic czy ciaza jest czy nie. Ja bym powiedziała ze ciazy nie ma, ale lekarz to najpewniej okresli

Gość Powiem tylko tyle
15:42 [zgłoś do usunięcia] halucynek1 halucynek1@tlen.pl'; Miesiączka jeszcze o niczym nie świadczy niestety, moja siostra miała miesiączke przez pierwsze 4 miesiące ciąży Niestety tak to jest jak ktos nie odrużnia plamienia od normalnej miesiączki,to potem pierniczy,że tą miesiączke miał ehhh.

Gość Powiem tylko tyle
odróżnia *

Staram się jej pomóc mówię że na pewno nie jest ale ona chodzi i płacze po kątach. Myslę że te 14 testów w po takim czasie nie mogło się pomylić. Tylko chciałam się dowiedzieć czy macie może jakieś doświadczenie.

nie ma czegos takiego jak miesiaczka w ciazy bo niby jakim cudem, skoro menstruacja sie zatrzymuje i nie ma czegos takiego jak produkcja nowych jajeczek moze wystapic plamienie np przy zagniezdzaniu jajeczka, ewentualnie krwawienie ktore sygnalizuje objaw poronienia nie ma takiej opcji by kolezanka byla w ciazy

Gość Powiem tylko tyle
Mamy doświadczenia.Badanie beta Hcg kosztuje ok.35 zł i wszystko jasne,a koszt 14 testów średnio po 10 zł jeden to 140 zeta.

Gość elemele ...
jak sprawdziła datę ważności tych testów to nie powinny się mylić. ile wy lat macie?

Gość elemele ...
owszem występuje miesiączka, tzw. nawykowa

Też słyszałam że jedynie plamienie występować może. Ale niektóre dziewczyny udzielały się na forum że do 3 miesiąca miały krwawienie.

Gość jaki wynik tych testów
jaki był wynik tych testów?

Gość jaki wynik tych testów
no to nie jest w ciąży.... chyba, że w urojonej