Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kapelaaaaaaana

niemiecki-proszę o poprawienie błędów

Polecane posty

Gość kapelaaaaaaana

to taka krótka wypowiedz na temat problemów jakie mnie prześladują w moim codziennym życiu .Nie wiedziałam co wymyślić,nie potrafię uatrakcyjnić tej wypowiedzi ,może jakby ktoś wpadł na jakiś pomysł to byłoby miło ;) znając mnie jest masa błędów,dlatego proszę o ich poprawienie . Ich rgere mich oft uber nicht zu viel Geld haben.Nirgends kann ich nicht fahren,weil alles fur mich zu teuer sind.Stndig muss ich lernen und sehr fruh zur Schule aufstehen.Ich bin mude und gelangweilte diese Alltag.Ich glaube,dass jeder etwas Unterhaltunge brauchen,deshalb ist diese Problem fur mich sehr stressig.Ich mochte wissen z.B was luft heute ins Kino,aber kann ich nicht gehen,weil ich keine Geld habe.Ich kann von Kleidungskufe vergessen.Ich Erdrcke mich ganze Alltag,weil ich ausleben nicht kann.

Gość kapelaaaaaaana
czemu nikt mi nie chce tego sprawdzić? przecież nie proszę o to,zeby ktoś za mnie zadanie zrobił ,czasem nawet i takim pomagacie,ja napisałam sama i jest to wg mnie krótka i w miare prosta wypowiedz,więc dla kogoś kto zna niemiecki to będzie pestka.