Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam wlasny interes

Prowadze wlasny interes!!! I dobrze na tym wychodze!!!

Polecane posty

Gość mam wlasny interes

Jestem zwyklym technikiem z matura, nie mam dyplomu wyzszej uczelni ale prowadze wlasny interes. Hotel w ktorym znajduje sie oprocz pokoi - bar - restauracji - pizzeria - taki lokal z fast foodami - solarium - kosmetyczka - fryzjer - oraz fitness i siłownia - basen oprócz tego są różnego rodzaju sklepy!!! I co najwazniejsze mam podpisane umowy z telewizja. Po prostu zwyciezca w teleturnieju, reality show moze wygrac nagrode w moim hotelu. Telewizja placi mi za to po 8 tysiecy zlotych.... Oprocz tego prowadze rowniez catering, organizuje wesela, przyjecia, bankiety, itp. Zarabiam ponad 750 tysięcy miesiecznie :)

Gość mam wlasny interes
A pozniej mama przychodzi, daje mi buziaka w czolo i w ten sposob sie budze :classic_cool:

Gość studentkowata
Skąd na to wszystko znalazłeś/łaś pieniądze?

Gość gaaffasdfasfasf
No to świetnie ;) Przecież skończone studia nie są gwarantem sukcesu i odwrotnie, brak studiów też nie umożliwi osiągnięcia czegoś w życiu.

Gość studentkowata
No dowiem się skąd wziąłeś pieniądze na to?

Gość mam wlasny interes
Glupi podszyw!!! z tym calowaniem na dobranoc :D Skad wzialem na to pieniadze! Juz odpowiadam, pracowalem rok w Niemczech. Pozniej ojciec ktory mnie porzucil zrekompensowal mi to w dosc sporej sumie, oprocz tego rodzice mojej mamy a moi dziadkowie pomogli mi dajac pewna gotowke na to przedsiebiorstwo.

Gość może 75 tys to taak
liczyć umiesz?

Gość mam wlasny interes
Wlasnie, mam tylko srednie wyksztalcenie a nie mam magistra i to jest dowod ze jak ktos chce to potrafi. Zamierzam poswiecic wszystko swoje sily by jeszcze bardziej rozwinac ten interes.

Gość może 75 tys to taak
no to fajnie mialeś że kasę na start ci dali , na mnie to tylko wrażenie robi jak ktoś od zera zaczyna

Gość JBLAUDIOS
Widać, że koleś udaje hehe. Daj jakieś dowody, że masz taką firmę, a nie suchy tekst.

Gość fdvdfbgbgb
to tylko pogratulowac ale by otworzyc taki biznes to musiales miec jakis spadek albo zajebista pomoc od rodzicow. Młodych lduzi nie stac na otwarcie , wybudowanie, kupno hotelu a UP niestety takiego biznesu nie zasponsoruje

Gość gaaffasdfasfasf
mam wlasny interes Glupi podszyw!!! z tym calowaniem na dobranoc Skad wzialem na to pieniadze! Juz odpowiadam, pracowalem rok w Niemczech. Pozniej ojciec ktory mnie porzucil zrekompensowal mi to w dosc sporej sumie, oprocz tego rodzice mojej mamy a moi dziadkowie pomogli mi dajac pewna gotowke na to przedsiebiorstwo. Jak się ma dużo kasy na start to już to nie jest taki wielki wyczyn.

Gość mam wlasny interes
I nie 75 tysiecy ale 750 :). A po co mam dawac dowody? Nie chcesz to nie wierz.

Gość fdvdfbgbgb
by prowadzić taki interes nie trzeba byc hooj wie jak wyksztalconym a w szczególności gdy ci daja na start wiec nie rozumiem czym tu sie chwalic, sam do tego nie doszles

Gość może 75 tys to taak
z tego co napisałeś nie wyciągnie się tyle kasy , może tyle to masz obrotów

Gość mam wlasny interes
Tak naprawdę zarabiam 750 zł, pracuję na pół etatu w fabryce azbestu.

Gość gaaffasdfasfasf
mam wlasny interes I nie 75 tysiecy ale 750 . A po co mam dawac dowody? Nie chcesz to nie wierz. Wychodzisz na tym interesie na czysto w miesiącu 750 tyś, coś mi się wierzyć nie chce.

Gość SamotnyLat27
a ja mam latającego słonia i odwiedzam inne galaktyki

Gość zoneossde
750tyś nawet do emerytury nie zarobisz hehe

Gość jestem facetem po 30-tce
po roku pracy w niemczech to ty byś ledwo kebab otworzył, a nie hotel... chcesz pisać prowokacje to poćwicz i zacznij od czegoś prostszego bo sama działka pod hotelem to setki milionów synku... już widzę jak ci dziadzia dał albo ojczym ten miliard na start :D

Ale pierdolisz farmazony: NIE JAK KTOŚ CHCE TYLKO JAK KTOŚ MA KASĘ CHYBA CHCIAŁEŚ NAPISAĆ, bo gdyby nie dziadziusiowie i tatuś to byś mógł pomarzyć o hotelu

Gość Wader - Wader.
bełkot autora topiku i tyle w temacie

Gość jestem facetem po 30-tce
otóż to - mając w spadku fortunę mógłbym "robić biznes" nawet po podstawówce i tu się kompletnie nie ma czym chełpić nawet gdyby to nie była fikcja