Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja znam jeden taki przypadek

Związałam się z chłopakiem który nie ma ambicji!!!

Polecane posty

Wstyd mi za mojego chłopaka!!!! Mój chłopak pracuję jako portier w urzędzie, a później ma drugą pracę w sklepie z butami męskimi. Szkoda że on nei ma większych ambicji.

* nie ma Pracuję od 7-15 w urzędzie gminy jako portier. Później idzie prosto do sklepu z obuwiami i to jest jego dodatkowy zarobek.

Gość mon droimr45
ambicja??? dzis?? kobito ciesz sie ze masz chloipa ze zarabia..........niewazne jak i ile ale dzila aty co robisz taka maondra?

Jestem studentka politologii. Co to ma do rzeczy, przynajmniej studiuje. A on? znalazł sobie dwie łatwe, lekkie i przyjemne prace. Nie ma grupy inwalidzkiej a pracuje jak rencista, wolałabym już żeby poszedł pracowac na budowe albo gdzieś wykonywał bardziej męski zawód.

Gość dfgrgdryhfrth
Ciebie po politologii to nawet do obuwniczego nie przyjmą, moja koleżanka z braku laku po studiach złożyła cv do boti i jej nie przyjęli :-P

"Jestem studentka politologii. Co to ma do rzeczy, przynajmniej studiuje." Zwykle nie wyrażam sie źle o różnych kierunkach studiów. Ale to w połączeniu z resztą...istna komedia ...albo prowokacja :P

Gość nisi87
hhehhe chyb a prowo- albo u rodzicow n a garnku siedzi i sie mondraluje.. idz spac ja bym chcila chlopa cos cos robi proboje a ty myslisz ze gdzie cie przyjma? do biura?? hahahahahhahahhahahahhhh jasne tam takich jak ty na peczki po znajomosciach