Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rumianek :)))

Mój mężczyzna czuje sie zaniedbywany...

Polecane posty

Jestem z natury nieco oschła, do tego ostatnio gorszy nastrój mam. Mój facet mi próbuje dogodzić i uszczęśliwić jak tylko może i chyba mu przykro, że z mojej strony az takich starań nie ma. Chciałabym coś dla niego zrobić. Mam pytanie do panów, co sprawiło wam przyjemność ze strony kobiety? Co wam pozwoliło poczuć, że jesteście kochani? Sex ok, więc proszę raczej o porady dotyczące drobnych gestów, może propozycja jakiegos smsa?

Gość falluss
lizanie groty

Gość Duchowny Nick
ja na przykład lubię obudzić się z głową między udami partnerki

Gość to mi sprawi radosć
jezyczek w moim tyłeczku

Przecież pisałam, że sex jest super, jestem po 30 i nie jestem pruderyjna. Spoko. chodzi mi o emocje... Ma tu ktos takie?

Gość deco morreno
Heh... jakiej przyjemności faceci chca od kobiety? Tylko i wyłącznie seksu i wszystkiego co jest z nim związane. Moze nie takie bezpośrednie, ale zrób mu masaż, z Waszej sypialni zrób SPA, stwórz klimat na relaks, zgaś światło, zapal świeczki, puśc wolna nastrojowa muzyke. Jak wróci z pracy podaj mu pyszny obiadek, a potem zaprowadź do sypialni, każ mu się położyc i zrelaksowac. Chyba po całym stresującym dniu w pracy każdy marzy o czyms takim

Gość ja pani wasza
moze jednak za malo seksu a moze za malo urozmaicony

Prostota objawia bystrość :D :P Po prostu go przytul spójrz w oczka i powiedz kocham Cie i daj buzi. Zobaczysz jakl sie ucieszy :) Dotyk jest bardzo ważny, taki imtymny delikatny. Głaszcz go jak jest koło Ciebie. Przechodząc smyrnij mu plecy albo daj klapsa :P

"Heh... jakiej przyjemności faceci chca od kobiety? Tylko i wyłącznie seksu i wszystkiego co jest z nim związane." Taki zaściankowy pogląd, strasznie głupi poprostu :D Dla mnie przynajmniej. Stawiasz wszystkich pod jednym murem. Są tacy mężczyźni którzy mają dusze romantyzmu w sobie i pragną pieszczot :P głębszej imtymności :) Seks oczywiście tez ale jednak to tylko dodatek do związku, bardzo przyjem,ny ;)

Gość kinia222
ugotuj coś co bardzo lubi kolacja przy świecach szepnij mu do uszka coś miłego jakis przytulaniec

Gość no to moze tak by to
napisz mu smsa, ze tesknisz za nim w domu sie przytul, pocaluj - tak, tak oni tez to lubia