Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zołzą być trzeba

pora na księżniczkowanie!

Polecane posty

Gość zołzą być trzeba

witojcie! ;) opowiem Wam bardzo zabawną historię. otóż poznałam faceta, bardzo mi się spodobał, po pierwszej randce zaraz była druga. potem cisza z jego strony na tydzień. wkurzyłam się na niego, niby przepraszał za ciszę, ale napisałam mu, że jeśli ktoś chce, to zawsze znajdzie czas, a najwyraźniej jemu nie zależy. potem zadzwonił i równo tydzień po drugiej randce, spotkaliśmy się po raz trzeci. i znowu cisza, więc, aby nie psuć sobie długiego weekendu, sama go zapytałam, czy chce się spotkać. odpisał, że w ten weekend nie ma czasu, ale MOŻE w przyszły. wkurzyłam się, bo wyznaję zasadę - zależy mu, to się odzywa i napisałam mu w smsie, że ja się nie dam traktować jak zapchajdziura i jak to ma tak wyglądać, to si ju baj. Czas oczywiście by znalazł - gdyby CHCIAŁ. Nie odpisał mi, więc przebolałam stratę i dzisiaj czułam się już naprawdę dobrze. Machnęłam ręką. Patrzę, telefon dzwoni - mój marnotrawny amant. Odbieram zaskoczona, a ten do mnie - słuchaj, mam na piątek zaproszenie na kabaret i mogę ci je dać, bo ja na niego nie chcę iść. Przyznam, że na taką bezczelność głos mi odebrało, ale upewniłam się, czy dobrze słyszę. Podziękowałam za bilety i zapytałam, po co właściwie do mnie dzwoni, skoro mi nie odpisał. A on, że to ja walnęłam focha. I że on nie lubi przez sms załatwiać takich spraw. I że powinniśmy na żywo o tym porozmawiać. I że jeszcze zadzwoni. Co za bezczelność! Jak można mieć aż taki tupet! Postanowiłam jednak, że jeśli zadzwoni, spotkam się z nim i tak mu poksiężniczkuję, że się mocno zdziwi. Nie wierzył mi, że jestem zołzowata, a ja byłam za miła i za dobra. W akcie zemsty ten ostatni raz pokażę mu, jakie to ja potrafię mieć różki! He, he. :) :) :)

Facet się najpewniej naczytał jakichś porad z internetu o tym jak na kobietę działa chłód, ignorowanie i trzymanie w niepewności. :classic_cool: Pewnie nie do końca zrozumiał, zresztą i tak w większości nieciekawych tez, nie umiał umiejętnie wprowadzić w życie, albo po prostu jest taki zołzowaty z charakteru. Jedno, drugie, czy też oba powody na raz- to już nie ważne. Olej fagasa, jak on Ciebie i po sprawie. Najlepiej to już się w ogóle z nim nie spotykaj (no, chyba że jednak podziałało i Ci się podoba z tym swoim nadmiernie olewczym podejściem :P).

Gość zołzą być trzeba
wiesz, takie trzymanie w niepewności dobre jest na krótką metę i na niepewne siebie dziewczyny, mnie to zwyczajnie męczy i nudzi, bo zbyt duże napięcie powoduje samorozładowanie. fajnie jak facet jest niezależny, ma własne zdanie i nie robi wszystkiego, co mu rozkażę, ale takie zachowanie jest niedopuszczalne.

I co Ci da to księżniczkowanie? Koleś kopnie Cię w zad i tyle Twojego a Ty założysz topik, "dlaczego znowu mi nie wyszło i o co chodzi facetom" itp.:D

No o tym właśnie mówię. Gościowi się coś pokręciło. :classic_cool: A jak mu zamierzasz księżniczkować? Opowiedz coś szerzej. Ciekawa jestem. :P No i ja się tak też zastanawiam na marginesie, po co czas tracić na jakiegoś milorda? Jak już się nim nie interesujesz, to może zostaw go podobnej "arystokracji"- umów się z kimś fajnym. :classic_cool:

Gość zołzą być trzeba
baldur - mało zrozumiałeś z mojego wpisu. mnie już przeszło zauroczenie, teraz mam ochotę dać mu poczuć, jak to jego ktoś zlewa Pink - takim jak on należy ucierać nosa, aby doświadczenie ich nauczyło, gdzie ich miejsce. chciałabym się z nim umówić np. w restauracji, niech on za wszystko zapłaci, zamówić drogie dania i napoje, nie dawać się dotykać, pisać co chwila smsy z głupawym uśmieszkiem do telefonu, wyglądać na znudzoną, odpowiadać półsłówkami, niech to on stara się ciągnąć rozmowę. prymitywne? może, ale zemsta jest rozkoszą bogów.

Doskonale zrozumiałem i nadal pytam co Ci to da? Ale chyba nie ma z kim rozmawiać skoro uważasz się za boską. :D

Gość zołzą być trzeba
satysfakcję mi to da. koleś myśli, że mnie będzie miał na zawołanie, ale nie ze mną te numery. już niejednego zakochanego w sobie królewicza tak załatwiłam, do tej pory radują mnie wspomnienia ich zaskoczonych min i opadniętych szczęk.

Gość Urughaijka
Tylko nie wiadomo czy uda ci sie ejszcze z nim spotkać :P czy będzie chętny...

Gość zołzą być trzeba
myślę, że zadzwoni, takie mam przeczucie. ale jak nie zadzwoni, nic się nie stanie i tak nie chcę się z nim już spotykać. :)

Gość koleś co jednak myśli...
zastanów się zastanów niespodzianka przed Tobą koleś z kafe:classic_cool:

Gość zołzą być trzeba
ha ha a cóż to za wpis :)