Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bardzoo się boję

Wydaje mi się, że mój facet mnie zdradza

Polecane posty

Gość Bardzoo się boję

:( nie śpię od 3 godzin i rozmyślam co, gdzie i jak.

Gość Bardzoo się boję
Wiem, że mnie zdradza, czuję to... Poprostu to czuję...

Gość kinia222
A konkrety?

Gość Bardzoo się boję
Wczoraj miał być po pracy w domu( nie mieszkamy razm) ok 20.30.Dziwnie się zachował gdy skończyliśmy rozmowę tuż po 18.00, powiedział: ,, dobra kochanie to jak coś to się jutro zdzwonimy..,, Dziwne, bo zawsze dzwonimy jeszcze do siebie wieczirami, nawet po spotkaniu...Zadzwoniłam ok 21.45, tak zwyczajnie jak to zwykle robimy, a on już nie odberał...Potem napisałam smsa, a potem jeszcze raz zadzwoniłam ale cisza... Czuję, że coś jest nie tak...Wiem, że to chore ale mam wiele pdostaw aby go podejrzewać...

Gość kinia222
Pioczekaj, może zadzwoni dzisiaj i ci wszystko wyjaśni... A może chciał żebyś się martwila i specjalnie tak gra z tobą...

Gość Bardzoo się boję
Spotykamy się 4 miesiące...był wcześniej z kobietą 8 lat, ale powiedział mi, że ją zdradzał...non stop bo niby nie dsawała mu tego czego chciał...tzn tego czego facet potrzebuje... Kiedyś przeprowaidziliśmy rozmowę i powiedział mi, że jak siebie kiedyś zdradzimy to sobie o tym powiemy...Kurwa mać, kocham go ale w życiu nie powiedziałabym mu takich rzeczy...

Gość kinia222
mógł też w ten sposób zakomunikować ci żebyś już nie dzwoniła i nie czekała na tel od niego.. ale nie ma co się martwić na zapas :)

Gość kinia222
No to fajny typek, nie świdczy t o nim najlepiej :(

Gość Bardzoo się boję
To jeszcze nie wszytsko...Wczoraj z moją siostrą zamówiłam taksówkę aby podjechać pod jego dom( wiem, że to głupie ale jest mnóstwo sytuacji z których wynika że mnie zdradza) miał wrócić z pracy.Wiem, że dziś idzie na 8 do pracy i zawsze tak jest, że chodzi póżno spać.Mówil, że będzie nam zamawiał bilety na kocert i wogóle planuje siedzieć przed kompem....podjechałam tą taksówką, au niego się nie świeciło....:( Może ktoś pomyśli , że popadam w paranoje ale nie daję już rady z tymi podejrzeniami...muszę to wiedzieć, nie dam się robić w konia...!! :(

Gość Bardzoo się boję
Poprostu ja to wiem, że mnie zdradza.Poprostu wczoraj rano wstałam i to poczułam...zawsze mam dobre przeczucia :(((((((((((( Teraz poczekam, zobaczymy jak się wytłumaczy....Nie chcę z nim być , muszę to zakończyć, ale najpierw chciałabym go przyłapać, albo zaaranżować coś , że wyjdzie

Gość Wave
wczoraj był mecz, może z kolegami sie spotkał, nie srAj

Gość Bardzoo się boję
że mnie zdradza

Gość kinia222
pozostało ci go bacznie obserwować, ale nie wiem czy jest sens się męczyć z takim. Są jeszcze jakieś poszlaki?

Gość Bardzoo się boję
Nie lubi piłki nożnej, wręcz nienawidzi.Wiem, że nie oglądał meczu...znam go, a jeśli nawet był czymś zajęty, zadzwoniłby, znam go... Ostatnio bylimsy w klubie i rozmawialiśmy długo...Powiedział, że nie chce mnie tracić, ale jeśli chodzi o zdradę to swojej kobiety to zawsze z tym walczy i zawsze ma z tym problem.Był z kobietą 8 lat i przyznał się , że miał 8 partnerek więc zdradzał ją gdy z nią był...przecież mam wszytsko wyłożone na tacy...co ja tu wogóle robię jeszcze... :(

Gość Bardzoo się boję
Meczę się bardzo.Nigdy nie podejrzewałam, że życie z takim cżłowiekiem to taki koszmar :(

Gość Bardzoo się boję
i nigdy w życiu nie podejrzewałam, że kiedykolwiek będę wpadała w takie paranoje, ale najwyrażniej chyba mam ku temu powody.Jestem z pieprzonym kłamcą...:( tak bardzo się zaangażowałam :(

Gość kinia222
Zakończ to bo się wykończysz.To taki typ i się nie zmieni, sam ci jasno powiedział...

Gość Bardzoo się boję
Chciałabym to jeszcze trochę poobserwować...muszę zobaczyć co i jak...

Gość yhyyy
ja tez obstawiam , ze był z kumplami i oglądał mecz :)

Gość Bardzoo się boję
Na pewno nie oglądał meczu!!!!! Tego akurat jestem pewna w 100%, zadzwoniłby, naqpisałby smsa!!! znam go...zawsze do siebie piszemy czy dzwonimy wieczorami, zawsze!!!

Gość o tak o
no to skoro już go tak po 4 miesiącach dobrze znasz to nie wiem co z nim jeszcze robisz...

Gość Bardzoo się boję
No właśnie się zastanwiam co ja jeszcze z nim robię, czy uważasz, że to wystarczające sygnały na dowód , że mnie zdradza ? czy może poczekać,poobserwować co się będzie działo dalej?

Gość Małłolata 23
Oczywiscie to mozliwe,ale może chciał wyjsc z kims na piwo,a to zawsze konczy sie kłótnią z Tobą i teraz sciemni ci ze: A) spał (40% szans że to prawda) b) zostawił telefon w innym pokoju i o nim zapomniał(!) (2% szans że to prawda) c) kąpał się,a potem zapomniał oddzwonić bo robił cos mega ważnego (60% że się kąpał, 0%, że zapomniał o Tobie) Napisz co ci nasciemniał, bo napewno naściemnia. Możesz byc na 99,9% pewna że to kłamstwo. Może cie nie zdradza, ale skoro musi ci oklamywac zeby wyjsc z kumplem to źle, musisz mu czasem na to pozwolic bo bedzie Ci oklamywał zawsze. Chyba ze zdradza. w jakiej sieci ma telefon?

Gość Bardzoo się boję
zawsze mu pozwalam wychodzić z kolegami, chociaż żadko bywa, że gdzies z nimi wyłazi...Mieszkamy w Szwecji...

Gość Bardzoo się boję
nie w Polsce...Możnaby go trochę podkręcić i np powysyłać mu smsy, takie z flirtem... np ,że niby jakaś laska pisze, ciekawa jestem co by zrobił...jakbym np udawała, że to inna laska, z innego numery bym to zrobiła ot tak...

Gość Bardzoo się boję
Chyba na prawdę popadłam w paranoję...i to on mnie do tego dporowadził... :(

Gość uuuuuuuuuuups
chyba się nie mylisz, jak widac intiucja ci dobrze podpowiada

Gość Bardzoo się boję
co mam teraz zrobić, chciałabym go jakoś ,,załatwić,, zanim to zrobi on...Muszę coś zrobić, poobserwować jeszcze?? POMOCY :(

Gość o tak o
to była ironia.... dziewczyno - ludzie żyjąc razem nawet latami nie znają się do końca, a Ty już go znasz lepiej niż siebie po 4 miesiącach... :O nie, nie uważam że to powód do zerwania, uważam że powinnaś z nim szczerze pogadać, jeżeli się przyzna to dopiero wtedy to skończyć.

Gość Bardzoo się boję
PIERWSZY raz tu jestem i powiem szczerzze, ze nigdy nie myslałam, że się tu znajdę... ale mam pustkę w głowie.Na 11 idę do pracy...chyba oszaleję...