Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hennahenna

czy henna wax faktycznie wzmacnia wlosy

Polecane posty

Gość hennahenna

??

Gość a co mi tam!
tak piszą, ma masę pozytywnych komentarzy na każdym forum, ale ja osoboście nie zauważyłam takiego działania

Gość ja mieszkam na wsiiiiiiii
ja lubię wax, regularnie nie stosowałam, ale za każdym razem, jakz robię sobie tę maskę na ciepło, to potem włosy są super

A ja stosowałam i mi nie pomogła Ani trochę Co innego kapsułki na włosy radical

Gość selina omez
ja miałam tą hennę, zauważyłam jak robiłam maskę np 2 razy w tygodniu to wyłaziły mi strasznie włosy przez to, jak robiłam np raz ns 1,5 tygodnia to już nie wychodziły, czyli zbyt często nie można jej nakładać. Ale włosy po niej są genialne, ślicznie błyszczą, są mięciutkie, odżywają. Ja nakładałam maskę na 2 godz na to ręcznik i reklamówka. Ale żeby lepiej po niej rosły to nie zauważyłam.

Gość selina omez
na lepszy porost włosów polecam np merz special, silica, h panoten (jakoś tak) brałam i włosy szybko rosły. Nie wiem jak vitapil działa bo ja akurat brałam go przez kilka dni i codzień po nim wymiotowałam i zrezygnowałam z niego.

Gość OkoOko
Na mnie działa jak zwyczajna odżywka, tylko że po niej włosy wypadają w ilościach hurtowych:O kup sobie odżywkę za 8 zł, zamiast tego cuda za 20. Nie ma reewelacyjnych, zauważalnych efektów.