Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natkkkaa32

Biegunka po Multi Sanostol, czy podawać czy odstawić?

Polecane posty

Gość natkkkaa32

Córce zostalo zlecone podawanie Multi Sanostol na poprawę apetytu, ma 18 mies. Niestety po paru godzinach dostała biegunki, ale szybko mineła, czy mam to odstawić czy nadal podawac? zalezy mi na tych witaminach bo podobno poprawiają rzeczywiscie apetyt, a może ktoś stosuje Cebion Multi i może tych spróbować? ale czy one pomogą?przerażaja mnie te substancje dodatkowe w Multi Sanostol, a Cebion nie ma. Pomoże ktos?

Gość Witraże
NOwosc - piękne witraze, które w słonecznym pomieszczeniu zostawiają poświatę koloru niebieskiego zielonego lub czerwonego. Śliczne niestety nie da sie tego ująć na zdjeciu - gorąco polecam Ślicznie wygladają na szybach sklepowych , drzwiach wejsciowych szklanych http://allegro.pl/ozdoby-swiateczne-witraze-naklejki-i1937289254.html

Gość natkkkaa32
czyli przejdzie?podawac dalej? a powiedz mi czy miałas kłopoty z jedzeniem?pomogło na apetyt?

na apetyt nie wiem ja jakoś nie widze różnicy bo moja sporo je.. ja jej podaje bo moja zabardzo owoców nie lubi i dostaje raz dziennie dla wzbogacenia .:) możesz podawac jak dłużej niż przez 3 dni będzie biegunka to zrezygnuj albo odczekaj z tydzień i zacznij raz jeszcze moze organizm musi sie przystosować a ile jej tego podajesz?

Gość anielic@
ja mojej córce podaje okresowo i zawsze pomaga