Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beatka s-k

CO MYSLICIE O MONITORINGU POSESJI???????????

Polecane posty

Mam wypasiony dom, który moze przyciagnac zlodzieja, ktos zalozyl temat,ze porywaja na narzady, niby nasza wies spokojna, wszyscy sie znaja, sami bogobojni ludzie, ale mysle powaznie o monitoringu, bo obawiam sie o swoja rodzine i majatek :(

pewnie wiekszosc z was nie zna tego uczucia, bo mieszkacie z rodzicami...ale i tak napiszcie co myslicie :-D

Najpierw trzeba mieć coś co jest w ogóle warte monitoringu. Chyba, że chcesz monitorować kompa czy czasem ktoś z Twojej rodziny nie czyta podczas Twojej nieobecności tych żałosnych prowokacji.

mogę się co najwyżej zlitować nad tobą, głupoty się nie zazdrości ;) a pisać bzdury kazdy największy debil potrafi 🖐️

zazdrosisz bo sama nie wezmiesz sie do roboty albo za nauke i nic nie masz, wiec nie mierz wszystkich swoja miara

Ja w bloku mam monitoring na podwórze, a konkretnie na miejsce gdzie stoją nasze auta ( z sąsiadami jest to ugadane, że każdy ma swoje stałe miejsce). Zakładaliśmy sami bo nieciekawa dzielnica i zdarzały się kradzieże lusterek i podczas dostawy zarysowali mi auto ( oczywiście brak winnych mimo, że doskonale wiedzieliśmy kto to)

wlasnie tym co napisalas powyzej pokazujesz ze to ty mierzysz wszystkich swoja miara. Jestes tak zalosna i sfrustrowana, ze musisz wymyslac te historyjki by zwrocic na siebie uwage. Kompleksy przez ciebie przemawiaja. Dla mnie na korzysc jest to, ze taka pierwsza lepsza byle kukla jak ty nie zna mojego statusu. Nic nikomu nie musze udowadniac na sile i pokazywac :) w przeciwienstwie co do ciebie, bo az na sile wciskasz te kity wszedzie.

Gość jajko niespodzianka
Każdy jak ktoś ma jakiśtam (spory) majątek, mieszka w domu jednorodzinnym to automatycznie zakłada monitoring ,a nie jak kretynka się pyta o to ludzi na forum,żeby pokazać swoją wyższość . A skąd ludzie mają wiedzieć jakie masz potrzeby, gdzie jest położona twoja 'posiadłość' itd. Z resztą monitoring ... wielkie rzeczy .. to kosztuje grosze,a daje większe bezpieczeństwo. Sama założyłam od razu po wybudowaniu domu, moi rodzice też u siebie mają to nie żaden rarytas.

Gość jajko niespodzianka
Więc skoro jesteś taka bogata to po co w ogóle pytasz? Przecież dla ciebie to jak kupić sobie bluzkę.. czy to ci się przyda czy nie, dla takiej milionerki to chyba nie zrobi różnicy kilka stówek? haha

Gość RobertBN
Ja też mam monitoring, ale od razu piszę, że nie jestem bogaty, mam go głównie do ochrony samochodu w garażu i jeszcze jedną kamerę przy bramie wjazdowej, bo z okien nie widzę kto przychodzi, bo tuje już są wielkie i nic nie widać. Dlatego ja myślę, że warto zainwestować, a jak jesteś zamożna to tym bardziej.