Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julka123123123

MOJ CHLOPAK PISZE Z 'KOLEZANKAMI' ! POMOCY !

Polecane posty

Gość julka123123123

kilka tygodni temu poprosilam chlopaka zeby pokazal mi telefon on powiedzial'chyba zartujesz! albo mi ufasz albo nie! co to ma byc' powiedzialam : ok ufam Ci. Tydzien temu byl u mnie.. dodam ze nosi ze soba dwa telefony.. jeden z plusa ktory ma przy sobie a drugi z ery ktory mial w kurtce.. i cos mnie podkusilo zeby zobaczyc wiadomosci z ery.Nie sadzilam ze cos znajde.. byly tam smsy od jakis kolezanek typu: 'gratulacje:) moj krew! jestem z Ciebie dumna' - chodzilo o to ze obronil sie i skonczyl studia.Zdenerwowalam sie bo co to za języki i usmiechy.. czytalam kolejne wiadomosci a tam od jeszcze jednej kolezanki smsy typu'jestes dobrym kolega dziekuje za rozmowe.. musimy opic twoja obrone moze na impreze sie wybierzemy' wpadlam w szał!! nie sadzilam ze cos znajde.. on mnie zapewnia ze to tylko kolezanki wiec czemu ukrywal przede mna smsy..Dzien pozniej przyszedl do mnie i jakas laska napisala do n iego na nr z plusa.. pokazal mi tego smsa o tresci' Spisz paweł :) ?' nie wiem co to ma byc;/ przejrzalam mu ten telefon a tam smsy pokasowane a w ostatni uzywanych byla zapisana czyli z nia pisal.. jak spytalam po co skasowal smsy to powiedzial zee to tylko kolezanka i nie chcial mnie denerwowac to po co kasowal te smsy.. pozniej zasnal i odpisalam tej typiarce ' nie nie spie:)' a ona a dlaczego ? kurde nie wem co to ma byc.. boje sie ze mnie zdradza:(( zapewnia mnie ze to tylko kolezanki ale ja mam teraz jakas paranoje!! ;/ ciagle go sprawdzam w ogole juz mu nie ufam. mogl mi powiedziec ze pisze z kolezanka nie bylabym zla

Gość julka123123123
co mam zrobic? spisalam numer do tej dziewczyny i chcialam do niej napisac cos w stylu ' czesc nie wiem czy wiesz ale jestem dziewczyna Pawła.widzialam ze piszecie czy cos was łaczy' ? chcialabym to jej napisac ale boje sie ze ona mu to powie a on ze mna zerwie za takie cos bo stwierdzi ze jestem chora psychicznie;/ mam takie omamy nie wyobrazacie sobie tego.. chce mu sie wlamac na nasza klase. znam jego e-maila ale on pozniej sie nie dostanie na to konto bo automatycznie zmieni sie haslo a wtedy bedzie wiedzial ze to ja.. i jesli nic nie znajde to bede zalowala tego co zrobilam aale moge cos znalezc przeciez a wtedy bez problemu sie przyznam ze wlamalam sie na jego konto .co robic??????????????????????????;((((

wiesz, ze swoim glupim zachowaniem niszczysz swoj zwiazek i zaufanie do drugiej osoby? przeciez nic zlego w tych smsach nie bylo, Ty z kolegami nie rozmawiasz? co to ma byc wiezienie?

Gość julka123123123
ale po co ona do niego napisala ' paweł spisz :) ? ' po czym ja odpisalam a ' nie nie spie' a ona ' a dlaczego:)' soryy co ja to obchodzi ;/ i po co on skasowal te smsy.. myslal ze glupia jestem.. przeciez bylo w ostatnio uzywanych ze do niej pisal. chcialabym napisac do tej dziewczyny czy cos ich laczy ale boje sie ze ona bedzie chamska i mu to powie.co mam zrobic? nie potrafie juz mu zaufac

Gość julka123123123
wiem ze to nic zlego pisac z kolezanka alee dlaczego to ukrywa.. przeciez nie bylabym zla.. po co skasowal te smsy ;/ to nie jest w porzadku.. a sms : 'Dobranoc slodkich :) ' to tez nic takiego?

a po co ma ci mowic o smsach od kolezanek ktore nic nie znacza? moze wyczul ze jestes chorobliwie zazdrosna i nie chcial cie denerwowac.. zreszta, ciekawa jestem czy Ty tez machasz mu przed nosem swoim telefonem jak dostajesz jakies wiadomosci :O

Gość julka123123123
nic.. ale w tym smsie byloo duzo usmiechow i języczkow. sory ale ja pisze z kolegami i nie wysylam mu językow co najwyzej usmiech. Boje sie ze on mnie zdradzi ale boje sie tez ze popsuje nasz zwiazek przez moja chora zazdrosc.. mam ochote napisac do tej dziewczyny.. nie wyzywac jej tylko po prostu spytac czy cos ich laczy alee boje sie ze ona mu to powie.. wiec to chyba glupi pomysl ?

Gość julka123123123
moze ona nie wie ze jestesmy para i on to ukrywa.. tak strasznie go kocham i boje sie ze go strace;/

Gość kassandraja
jak slysze "TO TYLKO KOLEZANKA" to noz otwiera mi sie w kieszeni badz ostrozna

Gość julka123123123
powiedzialam mu o tym powiedzial ze nie odpisze jej.. i nie bedzie juz pisal.. ale jakos nie potrafie mu zaufac.. co z tego ze przejrze mu telefon jak on juz bedzie pamietal zeby wszystko pokasowac. I wlasnie jestem prawie pewna ze ona nie wie ze on ma dziewczyne..dlatego coraz bardziej kusi mnie zeby do niej napisac ale moge sobie narobic balaganu;/

a jakby Ci powiedzial wprost ze ma na inna ochote to co bys zrobila? Przywiazala go do siebie zeby Cie nie zdradzil? Rozumiem, zadna z nas nie chce byc zdradzona niewazne czy to przyjazn czy milosc aczkolwiek sila niczego nie zdzialamy i to czy tak sie stanie lezy tylko w woli tej drugiej osoby ktora darzymy jakims uczuciem. Jesli on chce Cie zdradzac, chce miec panienki na boku to bedzie to robil no chyba ze go bedziesz kontrolowac robic jazdy itd to bedzie sie bardziej ukrywal albo zmuszal do nie robienia tego czego w glebi pragnie. Jesli nie chce Cie zdradzac to moze miec na okolo 20 wspanialych ''kolezanek'' i nie bedzie nimi zainteresowany. Niestety nie masz prawa mu niczego zabraniac.

Gość julka123123123
' ;p ' tak o taki znaczek mi chodzi a najbardziej o to zee po kazdym slowie ona go praktycznie wstawiala sms typu 'gratulacje :)))) moje krew !:P jestem z Ciebie dumna :P wiedzialam ze sie obronisz:PP:)):P ' to juz chyba przesada..

jak do niej napiszesz to co? jeśli coś ich naprawde laczy to myslisz ze szczerze odpisze ze " tak kolezanko mamy plomienny romans, jest cudownie bajecznie" ja bym Ci odpisala, zebys do psychiatry poszla albo w glowe sie mocno uderzyla...mi sie wydaje ze wyolbrzymiasz problem, albo klopotow szukasz

Gość julka123123123
jak zobaczylam te smsy w pierwszy dzien to powiedzialam ze ja zabije! on chyba to wzial na serio.. a to bylo w zlosci. wiem ze jak bedzie chcial mnie zdradzic to i tak zdradzi ale chcialabym temu zapobiec

Jestes strasznie infantylna i sie uspokoj bo to sa tylko znaczki na klawiaturze... niektorzy ludzie maja w nawyku ich uzywanie bez wzgledu na to czy pisza z mama, kolezanka czy kochankiem.

przesada to by byla gdyby mu napisala: kochanie tak sie ciesze ze zdales dziewczyna nie zrobila nic zlego

Gość maryjetta.
Ja sie chlopakowi nie dziwie ze chowa i kasuje smsy przed toba Pewnie wie dobrze jaka jestes histeryczka i woli unikac z toba klotni. Tez bym kasowala jakbys robila z igly widly. Tak pozatym ja czesto wysylam jezyk czy to na gg czy w smsie i dla mnie to nic nie znaczy tylko przejaw sympatii Nie komplikuj sobie zycia dziewczyno,robisz z siebie idiotke ;/

Gość julka123123123
dodam ze jedna z tych dziewczyn to taka z ktora kiedys krecil i wiedzial dobrze zee jestem na nia strasznie uczulona! po co jej pisal 'dobranoc slodkich:) ' albo ' milego dnia Ci zycze:) ' itp ;/ obiecal ze juz nie bedzie pisal zobaczymy.. narazie ogarne sie z przegladaniem telefonu za jakis miesiac jak juz sie zapomni wezme go do reki.. poki co nie ufam mu i on to wie.. bo codziennie mu truje o tych smsach i mowie ze nie moge o nich zapomniec

ja bym cie normalnie strezlila, jakbys mi w telefon patrzyla, telefon to jest prywatna rzecz, w gacie tez mu zagladasz

Gość julka123123123
naprawde uwierzcie mi popadam w paranoje ;/ wczoraj pytalam sie co robisz a on ze oglada tv a ja nie klam nie wierze Ci a on ze przesadzam z tym sprawdzaniem.. ma racje ale to silniejsze ode mnie ;/

Gość Paul32122
A chcesz zarobić 100 zl dziennie + napiwki w internecie? Wejdź na strone z kamerkami na żywo/ zakladka kobiety, polskie dziewczyny pokazują co nie co:) Warto zajrzeć tu adres: www.showup.tv/pp/paul123j

Gość julka123123123
ale gdybym nie sprawdzila mu telefonu to bym sie niczego nie dowiedziala.. a przynajmniej wiem ze z kims pisze i teraz bede ostrozna.nie chce byc oszukiwana

Jest po prostu uprzejmy. Wyolbrzymiasz. Co z tego ze krecil? Jest teraz z Toba, gdyby wolal tamta to z nia by sobie teraz spedzal dnie i noce, zastanow sie troche. Poza tym ludzie sie zmieniaja to ze ktos Ci sie podobal np 5 lat temu nie znaczy ze podoba Ci sie dzisiaj. Nie dziwie mu sie ze usuwa skoro ciagle trujesz mu tylek i robisz sceny zazdrosci o byle gowno. Tak samo bym postepowala na jego miejscu. Biedny pewnie nie moze nawet swobodnie z Toba pogadac bo musi kontrolowac kazde slowo zebys tam czegos podejrzanego nie znalazla - nie dziwie sie ze w takiej sytuacji potrzebuje innych kolezanek do pogaduch MIŁYCH bo z Toba nie ma co na nie liczyc pewnie.

Gość julka123123123
wiem ja to rozumiem ale to silniejsze ode mnie. Postaram sie wyluzowac ale najchetniej napisalabym do tych dziewuch ;p kurde ale ze mnie zazdrosnica masakra.