Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czapkaszalikbuty

KUPIŁAM MU NA 3 ROCZNICĘ, FAJNA??

Polecane posty

Gość olkaiJUZ88
ujdzie w tłoku

Gość rdxfcvghjbnkm
bluza wiesniacka ale jezeli twpj stary ma tak samo czarny leb jak jak ten model to moze byc od biedy

Gość czapkaszalikbuty
nie musisz mnie obrazac nie podoba sie- ok, szanuje twoje zdanie on chodzi w sportowych rzeczach, bluzach, nie lubi znaczka na całe plecy tylko własnie tego typu pytam, bo chcialabym wiedziec czy innym sie podoba :) choc to juz nic nie zmieni, bo juz zamówiona

Gość czapkaszalikbuty
jaka reklama? ja kupiłam tę bluzę dzisiaj a wahałam sie długo czy kupic, bo dla mnie tania nie jest nie wiem czy te swiecace wstawki nie sa zbyt rzucajace sie w oczy sama sie skasuj a nie mój temat

Gość rrerttrtytytytyty
trzeba miec we lbie nasrane, zeby przeplacic conajmniej dwa razy za bluze ;) no ale sprzedwcay sie cieszą ze zlapali jelenia, dzieki ktoremu zarobią z 5 tysiakow

Gość mohairowa:):):)
HAHAHAHAHAHAHA:D rdxfcvghjbnkm bluza wiesniacka ale jezeli twpj stary ma tak samo czarny leb jak jak ten model to moze byc od biedy :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość czapkaszalikbuty
nie znam innych sklepów, gdzie mogłabym ją kupic taniej . cóz, to ma byc prezent wiec nie zalowałam

Gość czapkaszalikbuty
ja zapytałam o opinie a wy jak dzieci doslownie i to nie jest smieszne, ale przykre inni sie radze, konsultuja i normalnie im odpowiadają :O zle trafiłam widac mozecie mowic ze beznajdziejna itd ale nie musicie mnie obrazac

Gość czapkaszalikbuty
to jest mój chłopak, a nie kochanek nie nie dresiarz ale lubi takie bluzy ubrac do jeansów itd

Gość sisterpointa8554
odpierdolcie sie od autorki ,,co za wiesniaki smierdzące sie prujecie,

Gość czapkaszalikbuty
spoko niech pisza mi chodzi tylko o opinie bluzy nie kazdego stac na sweterki Gucciego , ktorych moj facet by za darmo nie zalozył ale zapomnialam wszyscy z kafe tzarabiaja powyzej sredniej krajowej i nie kupuja nic co kosztuje mniej niz 500zł

Gość czapkaszalikbuty
i ja do was grzecznie z pytaniem a wy z chamstwem .

Gość er567ui
bluza nie jest zła jest nawet ładna ale za droga i nie podoba mi się ten znaczek, lepiej żeby żadnego nie było, bo niestety ale nieco dresiarsko wygląda w każdym razie zależy od reszty stroju, ale nie jest zła

Gość czapkaszalikbuty
:) chciałam aby znaczek był czarny, ale nie bylo, krój mi sie spodobał i wzięłam.

Gość z drugiej strony
jest po prostu brzydka i tyle. Nie będę Cię obrażać

Gość czapkaszalikbuty
ok:)

Gość galliczkakk
wiesz lepiej by bylo kupic w sklepie oryginalnym, bo z allegro nic nie wiadomo to gdzie pracujesz ze Cie nie stac na sweterki Gucciego :)