Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość travoltowa

Chcę mieć dziecko!! Macie jakiś rozsądny pomysł jak je zrobic?

Polecane posty

Gość travoltowa

Mam 30 lat. Decyzja o tym zeby mieć dziecko nie nadeszła z dnia na dzień tylko zastanawiam się nad tym już kilka lat. Dotychczas wszyscy faceci których poznałam nie nadają się na długie związki a już nie mówiąc o ślubie na całe życie. Ja juz mloda nie jestem i zegar biologiczny tyka. Adopcja odpada bo chce miec swoje dziecko, poza tym zbyt długo trwa cały proces i te wszystkie kontrole, rozmowy z sąsiadami itp. In vitro z dawcą też mi nie odpowiada bo szkoda mi pieniędzy. Jedyne co pozostaje to poznanie jakiegoś fajnego faceta i zrobienie sobie z nim dziecka nic mu nie mówiac. Macie jakiś lepszy pomysł?

Dziecko potrzebuje oboje rodziców.. Nie bądź egoistką.. Skąd wiesz na kogo trafisz? W ostateczności sama zdecydowałabym się na taki krok. W OSTATECZNOŚCI. Nie ma innych rozwiązań?

Gość jagababa123
jesli nie masz innych widokow to zrob to bo czas leci i w koncu zostaniesz sama. a dziecko to wspaniala sprawa.

No wiadomo,że najlepiej żeby dziecko miało kochającego ojca a Ty męża/partnera Ale jesli nie ma na to widoków a ty bardzo chesz byc mamą to nie pozostaje nic innego jak sie z kimś przespać jednorazowo i zajsc w ciaze JEsli oczywiscie dasz rade bo ja bym tak nie mogła