Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiaaa...28

dziewczyny, jak wam się może podobać Borys Szyc?

Polecane posty

Gość asiaaa...28

Moim zdaniem nawet nie jest przeciętny, tylko odpychający, szkaradny. Miałam w szkole bardzo podobnego kolegę, szpetnego, podrudziałego, żadna dziewczyna go nie chciała. Jego udział w reklamie AXE i to jak liczy uwodzicielskie spojrzenia kobiet to chyba parodia. A jeśli nie to świetny wizerunek kobiety-Polki daje. Że podnieca się takim pasztetem. Jakby w Polsce nie było przystojniejszych facetów?! Przykładowo Marcin Dorociński.. A do tego Szyca wtykają w każdy polski film, gra rolę amantów... podobnie jak swego czasu szpetny Piotr Adamczyk bleeeee...

Gość 2235235
Racja. Szyc jest co najmniej brzydki. Kobiety które za nim szaleją to dla mnie wariatki.

Gość jak samopoczucie dzisiaj,
facet nie ma być piękny facet ma być interesujący ale to wiedza tylko dojrzałe kobiety

Gość przelot_em
Zgadzam się z Autorką w całej rozciagłości. A do tego on ma wadę wymowy , jak mogli nie kazać mu tego skorygować w szkole aktorskiej to ja nie wiem. Kiedyś wymagana była nienaganna dykcja, a teraz trzeba się wysilac by zrozumieć niektóre kwestie. Jak go gdziekolwiek widzę, od razu przełączam kanał. Jest przykładem jak media potrafią wykreować byle aktorzynę o nędznym warsztacie i podobnej posturze.

Gość Say_You_say_Me
szyc nie jest meski, jest taka pipka

Gość jhjhjkkjhhjk
Dziewczynom podoba się jego gruby portfel, ot cała tajemnica

Gość taka prawda ona
no faktycznie jest przeciętny ale widać nadrabia charakterem ;)

Gość berewrt
jest naprawdę okropny, ma obrzydliwy babski głosik, do tego jakby z wadą wymowy, ta szeroka twarz, wielki nochal, rudawe, przerzedzone włosy... matko, aż wstyd mi za polskie kobiety, że takiego sobie wybrały na swojego idola