Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NieusatysfakcjonowanaPacjentka

Czy ginekolog mnie zlekceważył?

Polecane posty

Wracam właśnie od ginekologa strasznie zła. Weszłam a lekarz bardziej stwierdził niż zapytał 'wszystko wporządku prawda?' ja mówię że nie! Mówię objawy a on mnie nie słucha! -od kilku miesięcy nieregularne bolesne miesiączki -drugi tydzień po ostatniej miesiączce codzienne mdłości, częste wymioty, bóle miednicy podczas schylania, dziwne bóle w podbrzuszu, boli raz jeden raz drugi jajnik, ogólne osłabienie. Lekarz mi przerwał i powiedzial że mam się rozebrać. Ledwo mi wsadził palec od razu mówi że wszystko wporządku. Całe badanie trwało około 5 sekund! Przepisał mi ziołowy lek bez recepty na PMS! - Castagnus Co o tym myślicie? Zlekceważył mnie? Czy powinien zlecić badania? Czy te objawy są poważne? Utrudniają mi życie, czasem nie mam siły wstać z łóżka, a zaraz wymiotuje. Schylić się nie moge. Czuje się bardzo słabo:( i jeszcze raz przypomne że zaczęło się od miesiączki i ciągle trwa mimo że okres się skończył po dwóch dniach ponad tydzień temu!!! To nie może być PMS...;/ Wybiorę się do innego doktora. Ale proszę o wasze opinie. Może któraś z was miała podobne objawy?

Bardzo proszę o opinię

Podnosze. Dziewczyny powiedzcie mi coś. Jestem w nerwach po tej wizycie.

hej mysle ze powinnas zrobic test ciazowy takie moga byc objawy a lekarza tez lepiej zmien powinna to byc osoba mila i godna zaufania

Byłam u niego pierwszy raz ponieważ zależało mi na szybkiej wizycie z powodu uciążliwych objawów. Ciąża? Ale lekarz chyba by to wyczuł? Chociaż on mnie zbadał tak szybko że kto wie... Nawet tam nie zajrzał

Gość ^MisiaKisia^
Też tak kiedys miałam a potem okazało się że to nowotwór jajnika z przerzutami

Heh dziewczyny czy gin w mojej sytuacji powinien zrobić badania?? Ja nie sądzę że moje objawy utrzymujące się PO miesiączce to PMS!

idź do innego lekarza, powinnaś mieć komplet badan, przede wszystkim usg

Gość 12312312377
Ginekolog nie "wyczuje" małej ciąży. On co najwyzej moze powiedzieć, że macica rozpulchniona i tyle i to wtedy gdy pdejrzewa ciążę.

Też tak myślę... Gdyby każdy pacjent był odsyłany z receptą na jakieś zioła to nie byłoby żadnych diagnoz...

Mógł nie wykryć małej ciąży? Naprawde dziwię się że nie skierował mnie na żadne badania żeby mieć pełny obraz sytuacji...

Gość ahannna
Witam! Mam pewien problem. Jestem dziewicą, ale 16 października miałam zbliżenie intymne ze swoim chłopakiem. W prawdzie nie doszło do wytrysku, ale martwię się że mogę być w ciąży. 27 października dostałam okresu. Ale mimo wszystko boję się, że jestem w ciąży. Idąc tym tropem zrobiłam test ciążowy 1 listopada. Wyszedł negatywny. Ale przeczytałam, że może być za wcześnie na test. Dlatego udałam się do ginekologa. Zostało mi zrobione usg w tym tygodniu. Ale gin stwierdził, że ciąży nie ma. Tylko podobno zarodek wykrywa się dopiero w 6 tyg ciąży. A ja mogę być dopiero w 4 tyg. Proszę o radę.

Po co to wklejasz? Masz swój temat heh

Gość offermaaaaaaa
Tak. zlekceważył cie. Ja bym to dokładnie zrobił.

Gość Dr.joint...
Lekarz chyba wie lepiej że nic ci nie jest...

Gość chcial sobie po prostu
palec wsadzic.

Gość Albo coś
innego

Hej dziewczyny! Objawy nie ustępują... Dziś znowu nudności wymioty, osłabienie i w dodatku uderzenia gorąca! Nie piszcie że mam menopauze bo mam 20lat dopiero... Zrobiłam test ciążowy-negatywny. CO O TYM MYŚLICIE??

Gość zmienGinekologa
Idź rób badania mój lekarz też mnie olał (byłam na czas gdy zaczęło się coś dziać)a po miesiącu trafiłam do szpitala z ostrym bólem - powodem było to, że na prawym jajniku miałam torbiela i guza i był większy od macicy, no i zapalenie lewego jajnika... a zaczęło się bólami podobnymi do miesiączki jakieś 2 dni po okresie.

Aż tak duży?? Lekarz nie wyczuł podczas badania?? Nastraszyłaś mnie...