Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samon5863

kobiety doradzcie :-(

Polecane posty

Gość samon5863

witam. Jestem z moja dziewczyna już prawie 3 lata. Jesteśmy młodzi 24 lata. Od ponad roku nie jest najlepiej u nas w sypialni :-( ciągle mi odmawia a jak już dojdzie do czegoś to zero inicjatywy z jej strony :-( leży można powiedzieć jak kłoda i czeka kiedy w końcu sobie ulże :-( :-( naprawdę to nic przyjemnego jak widzę że robi to tylko po to żebym sobie ulżył i dał jej spokój :-( :-( naprawdę ją kocham i bardzo mnie pociąga a jak dla mnie seks 2-3 razy w miesiącu to stanowczo za mało :-( przecez ja jestem tylko facetem :-( zawsze albo boli ją głowa, albo nie ma ochoty, albo udaje że śpi, jak sie do niej przymilam w łóżku to sie denerwuje i zaraz wyskakuje że ja myślę tylko o jednym :-( kochany sie maksymalnie 4 razy w miesiącu a ona mi wmawia że mi chodzi o jedno :-( jak teraz jest tak jak jest to aż sie boję co będzie po ślubie :-( już nie raz była okazja do zdrady ale w moim przypadku taki krok jest niedopuszczalny nigdy bym jej nie zdradził bo za bardzo ją kocham :-( nawet koledzy sie śmiali że ze mną coś nie tak skoro odmówiłem innej dziewczynie :-( był moment że nie kochalismy sie prawie miesiąc i już nie mogłem wytrzymać a tu znów odmowa :-( musiałem w łazience sam sobie ulżyć bo już nie mogłem wytrzymać :-( dosłownie paranoja kobieta w łóżku a ja sam musiałem sobie ulżyć :-( to już jest nie do zniesienia :-( co radzićie :-( przepraszam ale musiałem to z siebie wyrzucić :-( nie wiem co sie dzieje a temat seksu u nas to teraz temat tabu :-( wykańczam sie psychicznie kocham ją bardzo a to jej zachowanie nic dobrego dla nas nie wróży :-( :-(

Gość samon5863
ale ona na ten temat nie chce rozmawiać bo uważa że wszystko jest wporządku :-( kiedyś było inaczej i lepiej :-( :-( :-(

Wątpię,że jest w porządku.. Może po prostu nie dogadujecie się?? Kłótnie,docinki itp mają duży wpływ na życie seksualne.

Gość samon5863
skoro jest coś nie tak to powinna chcieć porozmawiać :-(

Hm.. nie wiem co Ci doradzić bo nie wiem jak to wygląda ze strony Twojej partnerki. Powiem tylko,żebyś cały czas próbował z nią rozmawiać. W końcu powie co jest nie tak.

Gość dede....
najprawdopodobniej ma Cię dosyć, znudziłeś się jej trochę, albo ma kogoś na oku. Zacznij ją lekko olewać, wychodzić bez niej. Szybko się obudzi.

Gość samon5863
dobija już mnie to wszystko :-(

Pokaż jej ten post niech sobie przecztya i może wtedy do niej dotrze cokolwiek.... Ja też jestem za rozmową może dla niej wszystko jest ok ale dla Ciebie niekoniecznie i powinna to zrozumieć Wiesz co powiem Ci jestem w Twoim wieku i mieszkam z chłopakiem 3 lata i też był taki okres kiedy JA nie chciałam sie kochać On wiecznie marudził seks był nudny i raz na tydzien max U nas działo sie tak dlatego że mnie poprostu bolały stosunki! Odkad biore tabletki anty mam strasznie suchą moją muszelkę i zawsze sprawiało mi to ból Wystarczyło kupić żel Durexa nawilżajacy i rozgrzewajacy przy okazji ( poteguje doznania) Seks mamy 2 razy dziennie jest zawsze milo ostro i zaraz po oboje chcemy jeszcze raz!! Może twoja dziewczyna ma podobny banalny problem Naprawde rozmowa jest najlepszym rozwiazaniem!! Powodzenia!

Gość samon5863
ale to powinna mi powiedzieć że coś jej przeszkadza albo jest nie tak :-( a ona nic :-(