Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabójczaaa

Jak im dogadać

Polecane posty

Gość zabójczaaa

mam taki problem z koleżankami. takie dwie koleżanki uwzięły się od pewnego czasu na mnie i chowają mi buty zaczepiają popychają i naśladują mnie . One mi chyba zazdroszczą bo jestem bardzo ładna nie to żebym się przechwalała ale tak jest. Ciągle mi docinają. Olewam je ale one i tak nie dają mi spokoju proszę o pomoc jak im przygadać bardzo proszę nie piszcie wulgarnych komentarzy tylko napiżcie jak poradzić sobie z tym problemem. Najgorsze jest to że moja przyjaciółka też mi zazdrości pewien chłopak się we mnie zakochał prosił ją aby ze mną porozmawiała a ona mi nic nie powiedziała. Wypierała się i powiedziała mu co ty w niej widzisz? Ona wogóle czasem nie chce się do mnie odzywać i ma zawsze obrażoną na mnie mine jak się jej coś zapytam to ona nie wolno? a muszę ? Sama się dowiedz a może ja nie chcę strasznie chytra się zrobiła poradźcie co zrobić lub jak przygadać proooszę

Gość :))))))))))))
szkoda ze ludzie nie odpowiadają na takie problemy :):) najlepiej im wychodzi odpowiadanie na marne prowokacje gdzie ktos udaje ciezko chorego a jak ktos juz ma drobniejszy problem to ignor :):)

Gość duperelelelelelel
normalnie... jak jedna lubi anal dosraj jej tym powiedz a ty co taka wkurwiona? anala rano nie miałas?:P haha albo jak cipe w necie pokazuje to samo..a ty co? włosy na cipie juz wyprostowałas ze sie mnie czepiasz itp.

Gość niewinna22222
no trudno wam mówić jesteście pewnie lubiane w szkole a nie to co ja wyróżniasz się i masz przerąbane do końca życia nawet wy możecie mieć problemy ze znajomością. A jakbyście się czuli gdyby wam ktoś psuł opinię.

jak ktos jest starszy to na takie coś sra, zresztą ludziom nie chce sie bawić w chowanie butów itd, ale w twoim wieku taki problem urasta do dużych rozmiarów, najlepsza rzecz to ignorować je i jak odpowiadać? stosownie do sytuacji. Jesli zaczepią cie głupim tekstem to odpowiedz że są beznadziejne, żałosne i nudne i że są brzydkie :D