Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotek00701

maltretowanie zwierzat, gdzie to zglosic

Polecane posty

Gość kotek00701

mam takich dalszych sasiadow, maja oni psa a wlsciwie suke. Bidny ten piesek co roku ma mlode, caly czas siedzi na lancuchu, a jak sie ownie wokol takiego pala to nikt go nie odwinie. Ta rodzina ma 3 dzieci, dwoje strszych ma cos ok16-14 lat i jednow wieku 4 lat.nikt o tego psa nie dba czseto w lecie bez wody, bez jedzenia,(wiem bo moja mam czaserm tam idzie i widzi co sie dzieje,rozmwiala z ta kobieta ale to nic nie daje) a jak ta suka miala mele w tamtym roku to jej dzici dawli do zabawy temu anjmlodszemu a ten dziciak bral i rzucal tymi piskami(bo oni nie traktuja tego psa jak zywe stworzenie tylko jak zabawke bez czucia) i jednemu piesku przetracila krengoslup. gdzie to mozna zglosic, moja mam juz nie moze na to patrzec,a ta rodzina taka nie kumata

do towarzystwa opieki nad zwierzętami, ewentualnie do straży miejskiej i oni powinni przekierować sprawę dalej. jejku :( nie zostawiaj tak tego, biedny psiak :( Don't cry over spilt milk, be happy it wasn't Jack Daniel's ;)

Gość kotek00701
ciekawe jak ty bys codzinnie slyszla skom;lnie psa, bo nie ma co jesc, albo jakis bahor znowu zabral jego dzici, albo sie owinal wokol slupka i siedzi na slonku i czeka.... sam sie zapnij na metrowy lancuch

do straży ochrony zwierząt do straży miejskiej na policję to sa instytucje, które mają obowiązek reagowac na lamanie praw zwierząt

Jakby mi jakis pies wył pod oknem to znalazło by sie szybko jakies rozwiązanie :D

Gość kotek00701
Merry ale nie wiem gdzie szukac, wlsnie chce do jakiegos towarzystwa opiki nad zwierzetami, do strazy gmin.nie brdzo jakos nie mam zaufania ze ktos by sie tym przejal, pewnie by przyjechali, pogadali i poszli a pieske dalej sie by meczyl, ta sytuacja trwa juz kilka lat, przedtem bylo lepeij bo byl ojciec tej rodziny ale teraz pracyje wiecej na wyzjazdach i nikt juz nie dba o tego psa a po drugie ten ich najmlodszy bahor jest wyjatkowo okrutny, a matka nie uczy tego dzieciaka ze to zywa istota ktora tam samo wszytko czuje

Gość kotek00701
ten pies nie wyje mi pod oknem, oni mieszkaja pare domow dalej i tak to slychac, to nie sa nasi najbliższy sasiedzi

tu masz nr telefonu na ktory mozna zglaszac przypadki niehumanitarnego traktowania zwierzat 058 550 43 73

Gość kotek00701
dzieki za pomoc juz wyslalam maila, jestemz podkarpacia u mnie w gminie nie ma czegos takiego jak pomoc zwierzata, ale wyslalam dotowarzystwa ktore w miescie wojewodzkim, no i skorzystam http://otoz.pl/ dzieki wielkie, dam znac jak cos sie zminie u tego pieska