Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaBlondynka

Po śniadanku zapraszam na kawki łyk i ciacho

Polecane posty

dzisiaj od 3 na nogach prawie. Piesek i wymiotowal w nocy. Ale bylismy juz z samego rana u weterynarza podal mi plyny i teraz glodowka na caly weekend zapowiedziana. a ciacho chętnie sobie zjem :classic_cool:

O to ja odwrotnie, jak Ty wstawałaś to ja jeszcze spać nie mogłam, jakoś przed 5 dopiero udało mi się usnąć :O Byłam nad morzem na weekend :classic_cool: Ale spierdoliłam tam akcję po całości :O Jak kretynka tłukłam się w pusty łeb po tym :O Późno w nocy żeśmy zajechali i na szybko szukanie noclegu, najlepiej gdzieś blisko morza. No i poszliśmy do jednego to nam tam powiedzieli cenę trochę sporą - pokój z widokiem na morze ( zajebiście bo zero drzew, a to zaraz przy plaży to centralnie całe morze widać c'nie), no ale dobra się zobaczy kawałek dalej, ulice obok ale już za domami i drzewami trochę taniej było, no a że też blisko to yebać to, po co przepłacać... Wiesz o ile taniej było? O kurwa 10zł :O Siedzę już w pokoju i tak myślę " kurwa! 10zł a miałabym widok całą noc na morze i po przebudzeniu widziałabym morze :O 10 kurwa złotych tylko :O " I wiesz co, do dzisiaj to przeżywam i jestem zła na siebie :O 10zł :O

ej chwila, chwila... nie bylas sama nad morzem :classic_cool: pozmienialo sie u Ciebie? :D 10zl to serio grosz. Tez bym sie w dupe ugryzla na Twoim miejscu :P

Weekend rodzinny, ale bez specjalnych zmian. Trzeba dziecku zapewnić rozrywki ;) No żebyś wiedziała, że takiej wtopy to dawno nie zaliczyłam :O 10zł :O

a pogoda ladna byla? :) ja w tym roku juz raczej nie pojade nad morze, pewnie w styczniu czy lutym dopiero. a to ze bez zmian to dla Ciebie na plus czy na minus? Jak sobie radzisz?

Pogoda była piękna! Grzało słoneczko, nie było wiatru.. super i przyjemnie Bez zmian to hmmm... w sumie na minus bo stoimy w miejscu :O Radziłam sobie całkiem dobrze przed weekendem, teraz chooyowo, głównie przez to właśnie spać w nocy nie mogłam 😭

Malutka_w_szpileczkach90 🖐️ Blondyna jakby nie patrzeć to życie niby proste a takie skomplikowane :o i najczesciej sami sobie utrudniamy pewne sprawy. Czasami czlowiek stoi bezradny i nie wie co ma ze sobą począć :o

Mysia No dokładnie... nie ogarniam i nie wiem co zrobić... ale jakoś się ułoży ;) Malutka Na uczelni nuda, ale na szczęście jest kafe :O :D