Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Patrycja2810

Zapraszam kobiety zaczynające starania i te starające już się o dzidziusia!!!

Polecane posty

Postanowiłam założyć nowy temat, ponieważ chce żeby nowe kobiety zaczynające starania udzielały się w nowym wątku. :)

Hej My też się zaczeliśmy starać to nasz pierwszy cykl,mam nadzieje,że się uda

Gość alejka
Ja też się staram. Dwa miesiące temu złożyliśmy papiery w ośrodku adopcyjnym.

Gość wioolaaa
ja robie test w poniedzialek i sie okaże :):)

a ja 12 listopada zrobiłam test i wyszedł pozytywny w 14 listopada dla pewności zrobiłam jeszcze raz i potwierdzenie tabletki odstawiłam w lipcu. Generalnie strasznie się boję bo w lutym poroniłam w 14tyg ciąży i cały czas myśle, że teraz będzie podobnie wiem, że nie powinnam ale to silniejsze odemnie na szczęście mąż mnie wspiera i jest dobrej myśli:)

Gość hjiji
Milka862 to jest topik dla tych ktorzy sie juz staraja badz zaczely dopiero a nie te ktora sa juz w ciazy:/

Starałam się dwukrotnie no tak ale co ja mogę o tym powiedzieć oki nie przeszkadzam.

Milka862 bardzo się ciesze,że wam się udało,myśl pozytywnie a napewno wszystko się uda.

Milka- gratulacje :) i mozesz z nami zostać. I się nie martw wszystko będzie dobrze :) Ja chce się starać o drugie. Synek ma obecnie 19 miesięcy.

W sumie sie nie staraliśmy tylko kochaliśmy, nie myśleliśmy wtedy o dziecku. Ale 5 miesięcy te "starania" trwały. :) nie wiem czy to duzo.

Nie zabezpieczalismy sie. Dostalam okres 29.11 i mialam go tylko 2 dni i byl bardzo skapy za tydzien zrobie test ciazowy i zobacze moze to akurat druga ciaza :) a co tam u Was dziewczyny?

to i ja dolacze tu :) jest to moj pierwszy cykl staran po stracie ostatnia @ 10.11 przy rozzlegulowanym cyklu..mam nadzieje ze nastepna nie przyjdzie pozdrawiam