Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatek22

czy ja dobrze zrobiłam wyznając mu prawdę?

Polecane posty

Gość kwiatek22

hej mam takiego kolege co chce ze mną chodzić ja go nie chce on o tym wie ale i tak mi nie daje spokoju. Podoba mi się jego sąsiad. Teraz do mnie znowu wypisuje czy z nim pojde na wieczorek na sylwestra ja nie chce isc a on wciąż nalega w końcu napisałam mu prawde ze nie ide bo podoba mi sie jego sąsiad i nie mam ochoty patrzeć jak on się bawi z inną dziewczyną dobrze zrobiłam?? obiecał że mu tego nie powie nie wiem czy wierzyc w to czy nie ale juz miałam dosyć tych jego smsów niby sie nie obraził ale nareszcie skończył mnie namawiać na ten wieczorek co o tym sądzicie dobrze zrobiłam?

Gość kwiatek22
a czy ktos by tez zrobił tak na moim miejscu??

A pytasz się z troski o niego, czy o siebie ? Jeśli chłopak jest ci obojętny i nie masz ochoty na utrzymywanie z nim bliższego kontaktu to dobrze, że mu o tym powiedziałaś, bo po co miałby mieć jakieś nadzieje. Jeśli pytasz o to, czy dobrze zrobiłaś, że mu powiedziałaś o tym, że jego sąsiad ci się podoba, to zależy od tego jaki jest ten chłopak - czy jest dyskretny, czy może jutro wszyscy już będą o tym plotkować. Zależy też od jego charakteru, czy przyjmie tę informację normalnie, czy może będzie mieć jakieś negatywne emocje do tego sąsiada spowodowane np. zazdrością.

Gość kwiatek22
pytam z troski i o niego i o siebie i o tego sąsiada

Gość kwiatek22
hallo nikt sie wiecej nie wypowie