Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojna cholernie

Dziwny sms od meża ..co on może oznaczać???

Polecane posty

Nie układa nam sie z męzem od roku. OStatnio dostałam od niego takiego smsa:,,Bogini seksu, urody i szczupłości chciałbym trzymać w ręku owoc naszej Miłości". Zapytałam Mm co ma oznaczać ten dziwny sms a on zmieszany powiedział ze sobie zrobił żart. Ale ja podejrzewam że na pewno pomylił sie i zamiast do Jakieś Pani wysłał go d mnie..Gwoli ścisłości-szczupła nie jestem.nie palnujemy kolejnego dziecka a on nigdy nie wysył mi miłosnych smsów- tym bardziej że teraz ostatnio zyjemy w duzym konflikcie Czy to może oznaczać że on kogoś ma i na dodatku zrobił jej dziecko????

Bardzo sie martwię i denerwuję bo mysle o najgorszym że po prostu on od roku kogoś ma...

Hej co o tym sądzicie???Czy to mozlwe że on zrobił taki żart???

Gość Eleeene
nie sadze, ze to zart.Wrecz odwrotnie.Ma za uszami duzo.Im wczesniej sie dowiesz, tym lepiej.

Załamałyście mnie...Sprawdzają sie moje najgorsze podejrzenia..co mam robić??

Gość [fvgir9f8gasmfe
ja rowniez tak mysle-do kochanki to mialo byc

Gość Eleeene
wydusic z niego prawde :-P

On uparcie twirdzi że to żart ale czy jakby zrobił jakieś babie dziecko to by sie nie pzryznał?? pzreciez to i tak sie w koncu by wydało

Gość cała tonę we łzach
Zartem jest Wasz zwiazek.

Gość Eleeene
znam kogos , ktory 15 lat prowadzil podwojne zycie, dopiero na porzebie dziada sie wydalo.

Gość mama maćka
Współczuje przerabiałam to. Rozstałam się z tym Panem i nieżałuje

Gość Eleeene
znalam

Gość gratuluje autorko
świetny pomysł na prowo, niby dramatyczny niczym nie różniący się od reszty a jednak inny :)....tak radosny:D

Gość sgrsbf
a weź łaskawie blefuj,że ktoś ich widział na mieście i w 100% wiesz ,że ma kochankę to raz. A dwa- skoro to żart to niech Ci da zadzwonić do tej koleżanki, z którą sobie tak żartuje, ale od razu jak mu o tym powiesz, a nie jak ustali z kimś wersję wspólną:)

Gość Indola
On chce dziecko z tamtą - co jej komunikuje.

Gość gwoli wyjasnienia...
on tak zawsze do rymu glosi?

On dalej zapiera się że to był taki głupi żart. Nie mam już siły.Na moją prośbę aby pokazał mi komórkę nawrzeszczał na mnie że mu nie wierzę i że go szpieguję. Co robić?

Juz raz przeżyłam jego zdradę. Ale poniewż błgał i płakał o wybaczenie a dzieci były jeszce małe więc mu wybaczyłam. To było trzy lata temu. Czyzby znowu???

Gość A kokou
Sprawdź komórkę - choćby w nocy jak już będzie spał. Współczuję Ci cholernie, ale nie powinnaś mu wierzyć. On będzie się wypierał choćby panna przyszła do waszego mieszkania i powiedziała, że ma z nim romans. Faceci niestety tacy już są.

przykro mi ale sadze za na 100% cie zdradza. 1- nie uklada wam sie 2- sms ewidentnie nie byl do ciebie 3- juz raz zdradzil, a wiadomo ze jak raz to i kolejny 4- powiedzial ze to zart??????? za taki zart moj by dosatl w twarz, jaja sobie z ciebie robi? 5! otrzasnij sie

poza tym komorki Ci nie da? pewnie chowa ja przed toba? dla mnie jasne jak słonce. znalazl facet pocieszenie w ramionach innej- skoro wam sie od roku nie układa:( lepiej pogadaj z min szczerze, po co macie sie nawzajem oszukiwac. Nie wiem jak Ty, ale ja wolałabym kawe na ławe.

Oczywiście że komórki mi nie chce pokazać. Nosi ja stale przy sobie a na noc wyłącza ją całkowicie. Nawet jak sie kapie albo idzie za przeproszeniem na kupke ta ja wyłącza...nie mam szans na dotarcie do komórki Czuje sie coraz bardziej zle