Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem zbulwersowana tym

czy ludzie, ten świat mają coś nie tak z głową???? bo to nie jest normalne

Polecane posty

czy ludzie, ten świat mają coś nie tak z głową???? bo to nie jest normalne.....mamy dopiero 19 listopad...nawet adwent się jeszcze nie zaczeł a świat - korporacje handlowe już szaleją...byłam na mieście wszędzie mikołaje, choinki, światełka no co jest....ja się pytam co jest grane??? macie ludzie jakieś ała z głową???? ludziska jak szaleni kupują..całe torby wielkachne itd jak durni, opętani zakupami a niby mamy kryzys!!!! a najlepsze idze takie babsko wielkie jak 3-drzwiowa szafa rozsuwana poi sklepie a z nią 3 dzieci i wszyscy wcinają Macdonalsa..żrą jak świnie że tak powiem w tym sklepie i drą mordy - to inaczej nie da się określić naprawdę

a co mają wszystko kupić w weekend przed świętami? Poza tym kogo adwent obchodzi, firmy chcą zarobić, ludzie chcą mieć zakupy z głowy. Inna sprawa, z dużymi torbami chodzi się i tak - np. zakupy na weekend, a to, że teraz te torby mają obowiązkowe mikołaje to inna sprawa.

Moorland - to mam liczyć ze tydzień lub dwa przed świętami będzie spokojnie na mieście zrobić zakupy bez tych opętanych tłumów ludzi?????

Gość w Niemczech juz
od 39 września dekoracje i sprzedaż świąteczna ruszyła pełną parą. ale to u nich, ja wzoruje się na tradycji!

Gość Ewwwwka
Nie sądze zeby ludzie zaczeli juz teraz robic przedswiateczne zakupy. A zreszta co cie obchodz ile rzeczy kupują inni? Zagladasz im do koszykow i prowadzisz statystyki? Ja tez robie wielkie zakupy w weekend bo ciągu tygodnia nie mam czasu A za dwa tygodnie sa mikołajki, juz wtedy kupuje sie zabawki i te wszystkie mikałajowe bzdury wiec nic dziwnego ze sprzedaz rusza wczesniej, jest popyt, jest i podaz

Jasne, że nie :) Taki to już uroczy sezon, ale myślę, że Ci ludzie jeszcze nie kupują zapasów na święta. Chociaż moi sąsiedzi już mają dekoracje na dachu :D

Ewwwwka - a co kupujesz co tydzien buty? swetry? kurtki? szaliki, czapki? i inne badziewia????????????? bo mi sie wydaje ze nie a ci ludzie jak opętani kupują i kupują....no masakra a ja chciałam tylko sobie zwyczajne - proste buty kupić, eleganckie i proste!!!! to nie ma producenci wciskają sam kicz, dosłownie kicz

wyobraź sobie ze nie mam......po prostu byłam dziś na zakupach od święta i widziałam co się dziej....to ci ludzie chyba mają nudne życie a ich jedyna rozrywka to zakupy i wydawanie kasy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość naprawde ???
"od 39 września dekoracje i sprzedaż świąteczna ruszyła pełną parą. ale to u nich, ja wzoruje się na tradycji!" a ja myślałem, że od 47 sierpnia

Gość chodzi o rok 39 ? hahahah
w Niemczech juz od 39 września

Gość chodzi o rok 39 ? hahahah
Kampania wrześniowa

Gość Ewwwwka
a skad ty wiesz ze ci ludzie kupuja co tydzien kurtki, czapki, buty itp? Przeszkadza ci ze ludzie kompletuja ubrania na zime? Takie rzeczy kupuje sie akurat z okazji swiat czy moze dlatego ze robi sie zimno?:D temat zakupow sie wyczrpał to trzeba sie dojebac tego ze w sklepach sprzedaja nie wiadomo co zamiast tego co autorka by chcciała Jezu co za babsko:D

czy w niemczech czy w pl czy Uk...to nie jest normalne!!!!!!!!!!!! a ludzie jak naiwni kupują i kupują..........a najgorsze są te rozwydrzone małolaty!!!!!!!!!!!!!!!żal mi ich rodziców ze dają im kase na to wszystko

Gość Ewwwwka
jedyna osoba ktora ma smutne zycie pełne fustracji i zazdrosci o cudze pieniądze jestes ty autorko

Gość Ewwwwka
a tak wogole to bardzo dobrze ze kupuja. Konsumpcja jest podstawą naszej gospodarki i to jedyny sposob zeby zażegnac kryzys ekonomiczny

Ewwwwka - nie zazdroszcze...o moją sytuację materialna się nie martw....stać mnie na różne rzeczy - wcale nie tanie tylko że ja nie mam ała z głową jak inni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a co do produktów nam polecanych to producenci schodzą na psy....te rzeczy są bez gustowne, byle jakie, obciachowe i tyle nic konkretnego,skromnego a zarazem elganckiego i szykownego sam kicz i tylko kicz dla rozwydzrzonych smarkuli

Gość psia nerka
Lech Kaczynski - bohater narodowy Gruzji Lech Kaczynski - Georgias Guardian Angel. http://gloria.tv/?media=210638 Film Anny Ferens ukazuje katastrofę smoleńską i następujące po niej wydarzenia widziane oczami zagranicznych korespondentów i dziennikarzy. Reżyserka w znakomity sposób obrazuje emocje panujące wśród Polaków po tragicznej sobocie 10 kwietnia 2010 roku. http://osiu.pl/11824-zobaczyiem-zjednoczony-narud-2011.html

Gość Ewwwwka
autorko moze wstaw jeszcze jeden wykrzyknik? :D Na pewno wzielas dzisiejszą porcje lekow?

Gość D.BillI
w UK takie szopki już od miesiąca, ale też nie podoba mi sie ten trend

i jeszcze te wstręten reklamy tutaj mnie wkurzają...co oni myślą sobie ze jak mi taka reklama tutaj wyskoczy to ja zaraz wyskocze do sklpeu szybko to kupić bo to jest cool????????????? żal mi poprostu

Gość upssssergr
ups