Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

draga22

ile można najwięcej schudnąc w miesiąc???

Polecane posty

prosze o porade osoby, które osiągnęły cel w tak krótkim czasie. I, jeżeli można schudnąc dużo, to czy może nastąpic efekt jojo??

pomoże ktoś? Chciałabym mniej więcej wiedziec ile najwięcej mogę schudnąc przez ten miesiąc, chce sie jakoś nastawic żeby potem nie było rozczarowania. Bardzo proszę..

Gość 303030303030
20kg

nie błaznuj! jeżeli masz zamiar się nabijac to lepiej w ogóle nic nie pisz, tak będzie lepiej i dla mnie i dla ciebie. Pytam poważnych ludzi

nie no, nie mam zamiaru byc tyle czasu na głodówce, zamierzam normalnie się odżywiac, nie przejadac się jak dotąd i jeśc ostatni posiłek o 17. Kurcze 4 kg mnie nie bardzo motywuje, efekt nawet nie jest widoczny po 4kilogramach;/

Gość rrrammka
Ja schudlam 7kg w miesiac ale bylam n a tabletkach

Gość sajgonka aaa
ja wazylam 66 kg, schudlam w 4 miesiace do 50 ale sie sobie przestalam podobac i przytylam do 52 i znow sie sobie podobam :)

super "sajgonka aaa", najważniejsze jest to żeby dobrze czuc się we własnym ciele, a ja się czuje okropnie, mam strasznie niską samoocenę i w ogóle mam złe samopoczucie.Może nie mam zbyt dużych, wiszących fałdków tłuszczu ale wszystkie stare ciuchy mnie opinają a jak założę spodnie (które kiedyś były luźne) to wszytko wyłazi na wierzch, ochyda...;/

Gość primabalerrrrriinaa
ja mam 165 wzrostu, wazylam 65-67 kg (tyle co ty) teraz waze 52 kilogramy, zajelo mi to gdzies pol roku najwazniejsze to chudnac powoli bo wtedy efekt sie utrzymuje ja trzymam wage juz pol roku i nic nie tyje :) i jem juz normalnie, ba! nawet dużo! jem wszystko nawet slodycze i e duzych ilosciach ;) teraz naprawde dopiero czuje sie super w swoim ciele, bardzo sie sobie podobam, pamietam jak mi bylo zle w swoim ciele przed schudnieciem:O teraz mam takie powodzenie ze hoho;) naprawde uwazam ze warto schudnac , powodzenia :)

Gość sajgonka aaa
ehhhh ja tez :) kiedys mi kazdy mowil ze mam duze dupsko a teraz kazdy chlopak mowi ze mam taki seksowny tyleczek hehehhe a starzy znajomi jak mnie widzą to są w szoku i odrazu zaczynają podrywac :D daga napewno ci sie uda i zobaczysz jakie to fajne uczucie miec byc szczuplym

dziękuję wam:* muszę sie wzmóc i raz na zawsze pozbyc się tych zbędnych kilogramów!

Do: primabalerrrrriinaa i sajgonka aaa A jeżeli mogę zapytac, to jaką diete stosowałyście??