Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cherrrrrrrrrrrrrryyy

Jak mam traktowac takiego faceta?

Polecane posty

Jestesmy ze sobą 3 lata wczoraj opowiadał mi o swoim koledze ktory mieszka sam w mieszkaniu mój facet powiedział że uwaza go za niezbyt ogarnietego bo on na jego miejscu by sobie przyprowadzał kobiety na nocke. Dodam ze powiedział to serio, myslalam ze sie zapadne pod ziemie. Powinnam zacząc sie dystansowac od niego?Sama nie wiem czy nie zacznie tego robic przeciez sex juz nie jest taki sam jak na poczatku...

Gość adrianna ***
zapytaj ukochanego jak by te kobiety na nockę dobierał? płaciłby im czy wyrywał po dyskotekach? Która miałaby szansę - ta z dużym biustem czy w spódniczce a la sam pasek na dupie Niech cię chłop objasni :D

Co do wygladu to raczej nic w sobie nei zmienie jestem szczupła osoba ktorej trudno przytyc wiem ze lubi kobiety o pieknych krąglosciach ale tu nei o to sie rozchodzi o szczególy nie bede sie dopytywac ale zagięło mnei to co powiedział. Kto wie moze szykuje juz jakas zdrade w sumei przyznam sie nieładnie że w jego historii zobaczylam ostatnio strone z ogłoszeniami erotycznymi. Czekam na odpowiedzi licze na was;)

Gość adrianna ***
tu nie chodzi o ciebie tylko o niego.. niech ci powie jaki dobór pań stosuje do przelecenia na raz :P Sądzę, że rozwiaże to sporo twoich dylematów :D

Spoko zapytam sie choc wiem ze ejst mało mówiny i z tego co kilka razy od neigo słyszłąm to raczej woli takie przecietne byleby miały kragłosci

Gość adrianna ***
za kasę czy na feromonach? :P