Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ex puma

Mój facet się wściekł gdy wzięłam do ręki list, który lerzał na stole...

Polecane posty

Gość ex puma

Wyrwał mi go z ręki, zaczął krzyczeć, że to jego osobista rzecz. Nigdy się tak nie zachowywał. Pokłóciliśmy się, wyrwał mi telefon i niem rzucił. uderzyłam go a on uderzył w ścianę ale chciał we mnie. Boże jestem w szoku bo zawsze byliśmy zgodni, nigdy nawet muchy nie skrzywdził a tu takie coś. Zerwałam z nim.

Gość ex puma
miało być leżał, przepraszam ale przez te łzy ledwo co widzę co piszę.

Gość adrianna ***
krajowy rejestr długów? :D

Gość ex puma
nie to nie było to, to taka dłuższa nazwa była, jakoś na T chyba takimi dużymi literami pisane, czerwone.

Gość ex puma
nigdy wcześniej się tak nie zachowywał, zawsze sam kazał mi otwierać swoje listy, bo mówił że mi ufa i nie ma nic do ukrycia.

I się już tym nie przejmuj, nie twoja sprawa, faceta kiedyś zamkną jak tak dalej będzie sobie pogrywał.

Gość Eeerrr...
Jestes pewno za bardzo wscibska. Skoro list jest do niego to po co analizujesz koperte (choc tym razem nie zdazylas)? Jasne, ze z tego, co mowisz faceta troche ponioslo, ale zeby go uderzyc po tym jak wyrwal Ci telefon?!? Uderzenie kogos to totalne dno niezaleznie od plci! Gdyby to facet uderzyl Ciebie, to od razu bylby "ukamieniowany", ale ze jestes kobieta, to pewno okladanie faceta wydaje sie byc ok. Przemoc domowa dziala w obydwie strony! Prawde mowiac zasluzylas na to, zeby Ci oddal, ale najwyrazniej ma troche wiecej klasy niz Ty "ksiezniczko"!

Zachował się tak jakby miał coś do ukrycia przed tobą i bal się że coś zobaczysz. Z drugiej str to ty też nie zachowałas się w porządku bo to jego prywatność a ty ją naruszyłas

Gość SSDFFFFFFF
DOBRZE ZROBILASM GDYBYS BYLA JEGO ZONA; TO BY CIE ZA WLASNOSC UWAZAL;

Gość ex puma
tylko to było zawsze tak że on sam mnie prosił p przeglądanie korespondencji, u mnie też otwierał moje listy, nie mieliśmy nic do ukrycia i było ok. A teraz dostał jakiegoś szału. Rzucił moim telefonem, który mi zepsuł w ten sposób bo pękł ekranik i za to mu strzeliłam z liścia.

Gość MagdaBrzeg
Jak znam facetów to jutro przyjdzie do ciebie lub zadzwoni i będzie przepraszał ale ty musisz pokazać wtedy , że nie jesteś taka łatwa

Gość Eeerrr...
Haha gdyby facet po tym jak zostal uderzony przez swoja laske z byle powodu wrocil, przepraszal i kajal sie zeby wrocic, bylby kompletna ciota! Nie liczylabym na to, jesli choc troche sie szanuje. Wydaje mi sie, ze autorka jest singielka, a znajac zycie i wiedzac jak zdesperowane sa polskie dziewczyny, to autorka bedzie za kilka dni za chlopakiem biegac i go przepraszac...

Gość MagdaBrzeg
To moim zdaniem zależy od tego jak długo byli ze sobą

Gość ex puma
Eeerr chyba cie syty bolą. za co mam go przepraszać? że mnie upokorzył? że zepsuł mi telefon za 1000 zł? że prawie mnie uderzył? śmieszna jesteś.

Gość ex puma
bylismy razem 3 lata, myślałam że go znam ale widać się myliłam.

Gość dowiedz sie co
w tym liscie bylo

Gość ex puma
Już wiem co było w tej korespondencji. Okazało się, że była to zachęta do wzięcia kredytu w Providencie :o

Gość Eeerrr...
Hahahaha