Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fanka Zia

Zia teraz za dzieci się zabrała!!! Ale jaja tam wipisuje!!!

Polecane posty

Gość kkkiiikkkaaa
Faktycznie:) Osłabił mnie pomysł na zorganizowanie przyjęcia dla znajomych z okacji poznania płci:D I w ramach atrakcji konkurs dla dwóch drużyn: za chłopcem i za dziewczynką. Autorka chyba jest poza rzeczywistością...kto normalny będzie chciał iść na przyjęcie z okazji poznania płci ich dziecka i brać udział w takich debilnych konkursach:o

Gość nmnmn
Ktoś takie przyjęcia organizuje, bo inaczej Zia nie miałaby zdjęć... :/ To wszystko nie na polskie warunki, to sobie bogacze ze Stanów mogą robić, którzy nie mają gdzie kasy już pchać.

Gość o maj god o maj god
ciekawe jak jej sie udalo przyjecie Halloweenowe... jakies inspiracje miala i pomysly :P

Gość padłam totalnie i na twarz
rozumiem, że rynek wykorzysta każdą okazję, by zarobić, stworzyć sztuczną potrzebę, sztuczny popyt - bo za tym idą przecież bardzo niesztuczne pieniążki... Ale pustota i totalny, skretyniały brak refleksji zii, ślepe łykanie wszystkiego byle koniecznie było słitaśne i hamarykańskie - powala mnie na lopatki. Tej idiotce chyba nigdy się nie znudzi wciskanie ludzion trYndów rodem z plastikowej bajeczki...

Gość olatola1
nieeeee, no nie wierzę! :/

Gość 13f
Taaa, "za tym idą przecież bardzo niesztuczne pieniążki" dwójki tępych prowincjonalnych słoików cihaczem za sraczem wydających kasę po martwej babci w stolicy na life in plastic is fantastic. Kwestia miesięcy, "pieniążki" się skończą i nasza księżniczka, już na ostatniej prostej do wieku botoksowego I NADAL BEZ MĘŻA, z pocałowaniem ręki ucieknie z powrotem do mamusi i jej klusków śląskich i kaszanki... Dziecięce inspiracje, ja pie***lę, ten jej korpulentny bawidamek zgniótłby ją na mokrą plamę przy pierwszej próbie prokreacji!

Gość taka jednaaa choraaaaa
czemu bez męża? przecież się hajtnęli

Gość hajtneli?
odstawili szopke z weselem, ale slubu nie było, poczytaj jakiekolwiek forum gdzie sie wypowiadala

Gość a ja wole czekolade........
ta dziewucha jest naprawde pusta. lepiej by pracy sobie jakies poszukala a nie wyszukiwala hamerykanskich inspiracji. poza tym wiekszosci z tych gadzetow i tak pewnie nie dostanie sie w Polsce, wiec co za sens? sztuka jest zrobic cos fajnego za rozsadne pieniadze, albo nawet samemu za grosze a nie wydawac tysiace na imprezke dla dziecka. dla dziecka sa wazniejsze sprawy niz dopasowanie serwetek do koloru obrusu.

Gość animatorrrka
A mnie się akurat ten blog podoba, bo często prowadzę takie dziecięce imprezy, animuję urodziny, bale itp. Uwierzcie, że i u nas jest cała masa ludzi zamożnych (tylko oni akurat z tym się nie obnoszą na forach :P), którzy organizują takie akcje dla dzieci. Nie raz prowadziłam urodziny, na których poza mną był iluzjonista, facet z bańkami mydlanymi, wata cukrowa i słodki bufet. Więc z tych dziecięcych inspiracji zapewne skorzystam w swojej pracy ;)

Gość omg!!
No tak bo ona sama z wyższych sfer to dla takich ludzi prowadzi bloga, nie dla psa kiełbasa....

Gość Racuszki z truskawkami
Ona chyba nie potrafi prowadzić normalnego życia..jej życie składa się z uroczystości i przygotowań do uroczystości..jak to wszystko się skończy to chyba wpadnie w depresję i popełni samobójstwo

Gość omg!!
W sumie fajnie być takim oderwanym od rzeczywistości, traktować życie jak jedną niekończącą się imprezę, nawet zazdroszczę takim ludziom trochę.

Gość assdsddd
Animatorka dla dzieci imprezy jak najbardziej. Ale jak te dzieci juz sa. Jak rodzicow stac niech robia takie imprezy dla swoich dzieci. Ale tak jak wpisane bylo w pierwszym poscie impreza z okazji poznania plci dziecka to chory pomysl. Ok mozna to uczcic w jakis sposob podzielic sie nowina, ale konkursy, kto za dziewczyna kto za chlopakiem? jakas zenada.

Gość marzyc dobra rzecz ;)
wiesz co moze i fajnie by takim marzycielem, ale dramat bedzie wtedy jak rodzicow zabraknie i nie bedzie juz do kogo pojsc po kase.

Gość omg!!
Może trzeba to na ciążowe wrzucić niech się matki też trochę pośmieją!!!

A ja nie bardzo rozumiem czemu się dziewczyny teraz czepiacie. Przecież ona nie wydaje pieniędzy na te imprezy dla dzieci, ona po prostu się tym interesuje i o tym pisze (a nawet jak by wydawała to co? z waszej kieszeni nie bierze). Takie ma hobby, ciekawi ja urządzanie różnego typu imprez. A to ze te imprezy mogą być nietypowe, lub są czymś zbędnym dla przeciętnego Kowalskiego - to co z tego. Przecież ona nikomu nie każe takich imprez organizować.

Gość czy wy naprawde nie widzicie
ze ta dziczyna zajmuje sie reklama i to toatlnie bezplatna i bezcenna bo wasnie tu o niej gadamy,a ze kazdy chce miec pojecie o czym gada to wchodzi na jej bloga. to ona sama wrzucila tu link do bloga. Dla mnie to ona jest beznadziejena tak samo jak brzydka na zewnatrz to i wewnatrz niej nie ma nic pieknego... poprostu siasc nad nia i nie wiem co ale chyba juz tylko zaplakan nad jej glupota

Gość Boże ta laska jest
niezle pierdolnieta, impreza z okazji poznania plci niezle sie usmialam! Hheheheee