Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DennyMQ

Czy ludzie w Polsce to debile???

Polecane posty

Gość DennyMQ

Ostatnio natknąłem się na 2 sondaże i w głowę zachodzę bo nie potrafię zrozumieć tych ludzi. Na pytanie na kogo by zagłosowali-70%(naciągnięte pewnie)odpowiedziało PO. Na pytanie czy PO poprawi ich "stan" portfela na dobre TAK odpowiedziało tylko 4% a ponad 40% na NIE więc wytłumaczcie mi jak ludzie na nich mogą glosować skoro uważają że nic się na dobre nie zmieni???????

Gość JR.1989
To niejedyny paradoks w tym kraju,przykład-Gazeta Wyborcza która narzuca większości mniejszościowe poglądy pisząc np PATRIOTYZM TO RASIZM i wmawiając jeszcze że to poglądy większości.

Gość silv-er
sondaże nijak się mają do rzeczywistości. ale przyznaję - większość Polaków to debile - a najbardziej widać to w okresach wyborczych... brak słów...

Gość veryunhappy
żadne dziwy, ludzie wiedzą że jest kryzys ... tylko pare trolli z forum udaje inteligentów a są głupsi niż moje buty

Gość gjdsgjsnjsbghdsgsdg
Hahaha ostatnio w TVP Info podawali jeden sondaż w którym pytano czy PO da radę kryzysowi-na "nie" było najwięcej osób. Poza tym to kryzys polityków(ten polski kryzys). Zadłużali kraj to niech teraz kombinują a nie łapy do kieszeni obywateli wkładać !!!!

Gość kkithlp
Jedyną osobą, która może poprawić stan mojego portfela, jestem ja sama. Nie czekam, aż zrobi to Tusk.

Połowa głosujących na PO zrobiło to tylko po to, by nie wygrał Kaczyński. A ponieważ frekwencja wyniosła 50% i na PO było 30% głosów to tak naprawdę PO i Tuska popiera... 7% obywateli 🖐️

Gość Ongibongi99
Ten Tusk niech spada.Złotych gór naobiecywał a teraz społeczeństwo ma pasa zaciskać?! To nie jest NASZ kryzys,to nie my go stworzyliśmy tylko finansjera i niech ona i politycy za niego placą!

Gość PO co te znaki zapytania
Ludziki w POlsce to debile. To FAKT. Nie ma sensu pytać ani o tym dyskutować. 🖐️